show flamenc

Juan de Juan, Karime Amaya i Paloma Fantova

De 18 de maig fins 9 de juny

Entrades
Tornar als espectacles

Ballarins

 

Juan de Juan

Tablao Flamenco Cordobes presentarà la dansa de Juan de Juan, artista flamenc nascut a Sevilla i criat a Morón de la Frontera, un dels pobles més flamencs d'Andalusia i on va començar la seva carrera artística. Als set anys va començar a ballar a l'acadèmia de Juan Triana i poc després va començar a rebre classes de Juana Amaya. Als 16 anys es va incorporar al ballet flamenc Antonio Canales, on va ser el primer ballarí. Juan de Juan és una prestigiosa ballarina de flamenc que ha recorregut nombrosos teatres i festivals de flamenc arreu del món, incloent França, Itàlia, els Estats Units i Hong Kong.

 

 

 

Karime Amaya

Juntament amb Juan de Juan serà el ballarí Karime Amaya, membre de la família Amaya i nét de "La Capitana" Carmen Amaya, la ballarina més famosa de tots els temps. Karime Amaya va debutar quan tenia nou anys i des de llavors ha actuat en festivals i teatres de tot el món com el Festival Internacional d'Albuquerque als Estats Units, el Festival Quito, el Festival d'Art Flamenco Mont-de-Marsan a França, el flamenc Monterrey Festival d'Art o el Festival de flamenc de Jerez entre molts altres. D'altra banda, el ballarí Karime Amaya va estrenar el seu propi espectacle al novembre de 2018 al SAT Teatre de Barcelona: La Fuente.

 

 

Paloma Fantova

Paloma Fantova és una ballarina de flamenc nascuda a Cadis, que va començar a ballar molt jove. Als quatre anys va començar a sentir-se flamenc i als vuit anys va guanyar el concurs de talent de TVE "Premis Veu Veu". Paloma Fantova va participar a les coreografies de Manuela Carrasco al Japó i va realitzar gires per tot el món, com ara Nova York, Washington, París, Londres o El Caire. El 2011 va participar a l'espectacle "Calé" de Joaquín Cortes i el 2012 alterna la seva presència a Tablao Flamenco Cordobes a Barcelona amb la presentació del seu espectacle "Sensibilidades". La ballarina també ha participat en les obres de Tomatito i en la mostra en homenatge a la gran ballarina Carmen Amaya, produïda per Tablao Flamenco Cordoobes, juntament amb Karime Amaya i Pastora Galván. Al gener de 2019, Paloma Fantova va presentar el seu nou espectacle al Festival de Jerez: CUNA.

 

Artistes

Guitarristes

 

 

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes més famosos del flamenc, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos discos. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona. Als 14 va començar la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que Lola Flores i Merche Esmeralda. Posteriorment es va incorporar a la companyia d’Antonio Canales en les obres de Torero o Gitano.

 

 

 

Antonio Santiago “Ñoño”.

Antonio Santiago, més conegut artísticament com “Ñoño”, és fill del reconegut cantaor “Enrique El Extremeño”. Als 12 anys va començar la seva formació a la Fundació Cristina prenent classes amb artistes com Miguel Ángel Cortés, Manolo Franco o Pedro Sierra entre d’altres. Als 16 anys va fer la seva primera gira amb la Junta d’Andalusia a Costa Rica i va començar a treballar en els tablaos més importants d’Espanya. El 2004 va fer gires per Japó amb artistes com Pepe Torres i Juana Amaya, entre molts altres, i continua cada any fins al 2013. També acompanya Farruquito al Primavera Flamenca Festival i altres artistes com Antonio Canales, Farru, Manuela Carrasco i Juana del. Revuelo, Cañete de Málaga o La Tana entre d’altres. El 2008 va guanyar el primer premi com a solista en la competició de la càtedra de flamencologia d’Utrera.

 

 

 

Eugenio Santiago

Guitarrista versàtil, és un dels joves guitarristes de flamenc més prometedors de Barcelona. Eugenio Santiago ja ha estat reconegut amb diversos premis, entre els quals destaquen el primer premi del Certamen Internacional d’Hospitalet i el primer premi al millor acompanyament de les veus per part de Bulerías. Eugenio Santiago ha compartit escenari amb grans artistes flamencs com Farru, Juan de Juan, Belén López, Morenito d’Illa, Joselillo Romero o Simón Roma entre molts altres.

 

 

 

Cantants

 

 

 

La Fabi

Fabiola Pérez Rodríguez va néixer a Arcos de la Frontera (Cadis). Va estudiar a la Fundació Cristina Heeren amb José de la Tomasa, Paco Taranto i Esperanza Fernández. Aquesta gran cantaora ha cantat per a grans figures de la dansa i es desenvolupa a la perfecció en els cantes de compás. A més de tocar amb la companyia de Cristina Hoyos, ha actuat en gairebé tots els tablaos d’Espanya i ha cantat en festivals i teatres de tot el món. El 2018 La Fabi llança el seu àlbum “Fruto y Flores”.

 

 

 

Juan Manzano “El Coco”

Nascut a San Roc, és probablement una de les veus més flamencs de Barcelona. Autèntic i amb flamenc al seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç de cantar temperamental, rica en records evocadors i una naturalitat desbordant. Juan és una institució flamenca a Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

 

 

 

Jonathan Reyes

Cantant jove amb una veu tremendament personal i completa. Va debutar professionalment a la Filharmònica de Berlín amb l’espectacle The Quintet amb el qual va recórrer Alemanya en gira. Ha col·laborat en espectacles com The Duet amb Leonor Moro i Antonio Arrebola o en l’espectacle Flamencura amb Raphaela Stern i Carmen López. També ha treballat o compartit la factura amb figures de flamenc com Esperanza Fernández, Rafael Campallo, Carmen Ledesma i Juana Amaya. Es considera una de les personalitats amb més frescor i projecció en les últimes generacions del flamenc actual.

 

 

 

Manuel de la Nina

Va debutar el 2001 als 8 anys a la Bienal de Sevilla al Teatro López de Vega. Al començament de la seva carrera com a solista va actuar a diferents escenaris de Jerez, com Peña Pepe Alconchel, Penya de la Buleria, Peña Tío José de Paula o Peña el Pescaero. El 2017 va llançar un àlbum anomenat Pasaje junt amb col·legues com Rafael del Zambo, Enrique Remache i Fernando del Morao, amb la participació especial de Diego del Morao i Manuel Parrilla. També va actuar en grans teatres com el Teatro Villamarta de Jerez, el Gran Teatre de Màlaga i el Teatre Fibes de Sevilla.

 

 

Antonio Fernández

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more