show flamenc

Hugo López, Mónica Iglesias i Sara Barrero

De 1 de març fins 15 de març

Entrades
Tornar als espectacles

Ballarins

 

 

Hugo López

 

 

Hugo López és una ballarina nascuda a Còrdova el 1989. L'artista flamenc va començar la seva formació al Conservatori Professional de Dansa i amb la seva germana Encarna López. El ballarí decideix continuar la seva formació al Centre Andaluz de Dansa de Sevilla durant dos anys sota l'experiència d'artistes flamencs com Ana María Bueno, Trinidad Sevillano o Juanjo Linares entre d'altres. Des d'una edat primerenca, Hugo López demostra la seva passió per la dansa i, als 10 i 11 anys, arriba a la semifinal d'un programa de televisió. Al llarg dels anys, la ballarina de Còrdova continua entrenant i comença a ballar professionalment. Als 19 anys va guanyar el premi al millor espectacle al Festival Flamenc de Jerez amb "Flamenco XII: Ópera, Café y Puro" amb la companyia Nani Paños i Rafael Estévez. Entre altres premis, Hugo López va guanyar el premi Desplante de Baile al Festival Internacional de Cante de les Mines en 2018.

 

 

Mónica Iglesias

 

 

Mónica Iglesias és una ballarina flamenca nascuda a Madrid i que viu a Sevilla. Amb una gran formació flamenca, Mónica Iglesias estudia dansa al Conservatori Professional de Dansa Mariemma de Madrid i perfecciona la seva tècnica amb professors com Rubén Olmo, Manuel Carrasco, Eva Yerbabuena o Andrés Marín. L'any 2018 va rebre el Primer Premi i el Trofeu Desplante al Festival de Cante de Las Minas. El ballarí va començar la seva carrera professional amb Nani Paños i Rafael Estévez sota la direcció del cineasta Carlos Saura per a l'espectacle "Flamenco Hoy", actuant en diferents espais com el Centre de la Ciutat de Nova York. Mónica Iglesias ha recorregut grans tablaos a Espanya com Tablao Flamenco Cordobes, així com els festivals nacionals i internacionals més representatius i compartint escenari amb artistes com Pastora Galván, Chano Domínguer, Rocío Molina, Antonio Canales o Patricia Guerrero.

 

 

Sara Barrero

 

 

Sara Barrero és una bailaora de flamenc regular en Tablao Flamenco Cordobes. Amb una gran i valuosa trajectòria com a artista de flamenc a Barcelona, Sara va començar la seva carrera amb 16 anys i va recórrer al llarg de la seva alta experiència nombrosos festivals nacionals i internacionals com són festivals flamencs a París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Festival Flamenc dels EUA entre molts altres. A més, ha compartit escenari amb artista com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena entre molts altres.

 

Artistes

Guitarristes

 

 

David Cerreduela

 

 

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha interpretat als més famosos artistes flamencs, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

 

 

El Tuto

 

 

Justo Fernández “Tuto” és un jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs que va començar la seva carrera a l’edat de 14 anys. Tuto és un artista que ja jugava per a figures tan importants com Montse Cortés o Farruquito en una carrera impecable.

 

 

 

Cantants

 

 

La Fabi

 

 

Fabiola Pérez Rodríguez va néixer a Arcos de la Frontera (Cadis). Va estudiar a la Fundació Cristina Heeren amb José de la Tomasa, Paco Taranto i Esperanza Fernández. Aquesta gran cantant ha cantat per a grans figures de la dansa i desenvolupa la perfecció en els cants de compàs. A banda d’haver actuat amb l’empresa de Cristina Hoyos, ha actuat en gairebé tots els tablaos d’Espanya i ha cantat en festivals i teatres de tot el món.

 

 

Juan Manzano “El Coco”

 

 

Nascut a San Roc, probablement sigui una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb flamenc en el seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric en records evocadors i una naturalitat desbordant. Juan és una institució flamenca a Barcelona i mai no deixa d’estranyar-nos any rere any.

 

 

El Quini de Jerez

 

 

Joaquín Marín Flores, conegut artísticament com “El Quini de Jerez”, és un cantaor flamenc que al llarg de la seva trajectòria ha treballat amb artistes de renom internacionalment reconeguts com Tomasa Guerrero “La Macanita”, Fernando Terremoto, Elu de Jerez o Merchora Ortega entre d’altres. A El Lagar de Parrilla, un dels llocs més emblemàtics de Jerez comença com un cantaor i comença a actuar en penyes, festivals i competicions. Un any més tard, quan El Quini de Jerez guanya el primer premi al Certamen de Cantes de Bulería de Jerez. Després de grans èxits, va començar a cantar en companyia d’Antonio Gades i va viatjar per tot el món a través de països com els EUA, França, Londres, Marroc i Brasil.

 

 

 

Luis Fernández

 

 

Luis Fernández és cantant flamenc nascut a Barcelona el 1990. Des de molt jove va començar a sentir flamenc i als 4 anys va començar a cantar amb el seu oncle Juaneke. Als 14 anys va començar a cantar professionalment ia partir dels 18 anys per treballar en tablaos flamencs.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more