show flamenc

Flamenc Nou, Flamenc Antic

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Tablao Cordobés, després de l'intens espectacle presentat al desembre, "L'actualitat més autèntica", presenta un cop més per aquest mes en el seu elenc la volta d'artistes del màxim interès. En aquest cas torna Jesús Fernández, bailaor de Cadis, format amb els millors mestres, noms de la talla de Javier Latorre, Israel Galván, Alejandro Granado, Antonio Canales, Mario Maya o Charo Creu, entre d'altres, guanyador del Premi Nacional de Ball Flamenc d'Estepona (Màlaga) amb tan sols 16 anys i Premi El Plantada del 50è Aniversari del Festival Internacional de Cant de les Mines.
Artistes

Tablao Cordobés, després de l’intens espectacle presentat al desembre, “L’actualitat més autèntica”, presenta un cop més per aquest mes en el seu elenc la volta d’artistes del màxim interès. En aquest cas torna Jesús Fernández, bailaor de Cadis, format amb els millors mestres, noms de la talla de Javier Latorre, Israel Galván, Alejandro Granado, Antonio Canales, Mario Maya o Charo Creu, entre d’altres, guanyador del Premi Nacional de Ball Flamenc d’Estepona (Màlaga) amb tan sols 16 anys i Premi El Plantada del 50è Aniversari del Festival Internacional de Cant de les Mines.

Bailaor amb infinitat de recursos i amb una llarga trajectòria en escenaris de tot el món, torna a Cordobés costat d’una altra important bailaora i cantaora, Ana Salazar, també de Cadis, una artista que ha recorregut amb èxit diferents facetes interpretatives per tot el món i que atresora tota la gràcia mil·lenària de la seva terra, transmesa de forma molt especial.

Es manté en l’elenc nostra Karime Amaya, en un moment àlgid de la seva carrera i custòdia de les essències racials de la seva àvia la gran Carme. Posem èmfasi en l’èxit que ha collit amb l’espectacle presentat a la passada Biennal de Sevilla.

Al costat d’ells l’art i saviesa dels nostres habituals: Sara Barrero i Iván Alcalá i el gran elenc de cantaores i guitarristes: Morenito d’Íllora, Manuel Tane, Juan Manzano “Coco”, Antonio Campos “Bocaillo”, Israel Cerreduela, Tuto i Antonio Sánchez, cada un d’ells atracció individual en qualsevol programa, integrats en aquest escenari històric, en un elenc de solistes de luxe.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more