show flamenc

Granada, aigua oculta que plora

De Maig 19th fins Maig 31st

Entrades
Tornar als espectacles
Tablao Flamenc Cordobes porta a Barcelona l'essència de Granada, presentant a Juan Andrés Maya i Alba Heredia, dues figures del ball flamenc i excel·lents representants de l'escola de flamenc de Granada, caracteritzada pel seu carisma i intensitat en l'escenari. Estaran acompanyats d'un selecte quadre de músics excel·lents capaços de seguir l'endiablat ritme que imprimiran sobre les taules.
Artistes

Juan Andrés Heredia Maya

Nascut en ple cor del barri gitano de Sacromonte (Granada), Juan Andrés descendeix d’una família amb àmplia tradició flamenca: nebot dels famosíssims balladors Mario Maya i Manolete, i del no menys conegut guitarrista Juan Maya Marote. Va començar a ballar a l’edat de tres anys en la Cova de la Rocío, i amb tan sol catorze anys va viatjar al Caire amb la companyia de Cachado i des de llavors va continuar actuant en diferents espectacles.
En 1992, durant la celebració de l’Exposició Universal de Sevilla, va col·laborar en un espectacle al costat de Miguel Bosé “Joves valors del segle XXI” que va obtenir un rotund èxit. Aquest mateix any va presentar l’obra “Contrasti” amb la qual va recórrer diferents teatres de tota Espanya. Tres anys després va participar amb Carmen Linares en una gira per Jordània i Tunísia i en 1996 va ser reclamat per SS. MM. els Reis d’Espanya perquè actués en Carmen dels Chapiteles i també va debutar en el teatre de la Alhambra amb “Captiu” al costat de Manolete, La Hierbabuena i Beatriz Martín. Va prendre part en el “Amor Bruixot”, en el paper de protagonista, va treballar a Nova York en el Lincoln Center i va realitzar una gira per Holanda i Japó. Al setembre d’aquest mateix any va presentar la seva nova obra “Arrels” amb el patrocini de la Duquessa d’Alba.
Al llarg de la seva carrera ha participat en una infinitat d’espectacles per tot el planeta, collint èxits de crítica i de públic. Ha estat premiat com a artista revelació del flamenc al costat de Nacho Duato i ha col·laborat amb artistes de la talla Estavella Morente , Farruquito i Miguel Poveda en els festivals de tardor de Granada celebrats a la ciutat en 2012 , 2013 i 2014. Actualment segueix de gira amb els seus espectacles i impartint cursos a l’Escola Internacional de Flamenc Manolete de Granada

Alba Heredia

Alba Heredia va néixer en el Sacromonte , concretament en la cova ” La Rocío”, batejada per la Duquessa d’Alba, dóna els seus primers passos com a balladora amb tan sol 4 anys. Alba Heredia té el privilegi de pertànyer a una de les dinasties més importants del món flamenc com són els Maya, per tant Alba és neboda dels grans mestres com Manolete, Mario Maya, Juan Maya Marote i el seu primer Iván Vargas.
Comença la seva marxa des de molt petita en la cova de la seva àvia “La Rocío” i sempre que els seus estudis l’hi permeten treballa en les famoses Zambras de les Cuevas del Sacromonte , deixant sorpresos a tot el públic que passa per aquestes coves tan emblemàtiques.
L’any 1999 arriba la gran sorpresa, ja que és presentada pel seu oncle Juan Maya Marote en el seu propi homenatge amb tan sol 4 anys, celebrat en el Palau d’Esports de Granada compartint així aquesta jove i prometedora figura cartell amb artista de la talla de Nena Pastori, José Mercé, El Guito, Mario Maya, Eva la Yerbabuena, Manolete, Juan Andrés Maya , KETAMA, Aurora Vargas i Pansequito entre uns altres.
Després de la seva presentació en l’homenatge del seu oncle comença la marxa professional d’aquesta jove balladora fent nombroses representacions de la mà de Treball Albayzín a diversos congressos i festes promocionades per l’Ajuntament de Granada.
Des de l’any 2000 al 2004 Alba es tanca en estudis per fer classes amb Grans mestres com el seu oncle Juan Andrés Maya, Iván Vargas, Belén Maya, Rafaela Carrasco, etc.
Al llarg de la seva carrera ha actuat en els principals escenaris i tablaos del món. Actualment Alba es troba entre Granada i Sevilla prenent classes i treballant en els tablaos mes prestigiós de les zones, amb projectes per a l’estranger, Madrid i Japon novament per al festival que es farà en memòria a Paco de Lucia

Granada, aigua oculta que plora

Ball

Juan Andrés Maya

Alba Heredia

 

Guitarra

David Cerreduela

Israel Cerreduela

Tuto

 

Cant

Amparo "La Repompilla"

Juan Manzano "Coco"

Antonio Campos "Bocaillo"

Manuel de la Nina

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more