show flamenc

Hugo López, Mónica Iglesias and Paloma Fantova

De 16 de febrer fins 28 de febrer

Entrades
Tornar als espectacles

Ballarins

 

Hugo López


Hugo López va néixer a Còrdova el 1989. La ballarina va començar la seva formació al Conservatori Professional de Dansa i amb la seva germana Encarna López. Hugo decideix perfeccionar la seva formació al Centre Andaluz de Dansa de Sevilla durant dos anys i coneix els professionals flamencs com Ana María Bueno, Juanjo Linares o Trinidad Sevillano, entre d'altres. Des de molt jove, Hugo López va demostrar la seva passió per la dansa i, als 10 i 11 anys, va arribar a la semifinal d'un programa de televisió. A mesura que passaven els anys, el ballarí continuava entrenant i començava a ballar professionalment. A l'edat de 19 anys guanyaria el premi al millor espectacle al Festival de Jerez amb "Flamenco XXI: Ópera, Café y Puro" amb la companyia Nani Paños i Rafael Estévez. Entre altres premis, Hugo López va guanyar el premi Desplante de Baile al Festival Internacional de Cante de les Mines en 2018.

 

Mónica Iglesias


Mónica Iglesias és una ballarina nascuda a Madrid i que viu a Sevilla. Amb una àmplia formació, estudia dansa al Conservatori Professional de Danza Mariemma de Madrid i perfecciona la seva tècnica amb professors com Andrés Marín, Manuela Carrasco, Eva Yerbabuena i Rubén Olmo. L'any 2018 Mónica Iglesias va obtenir el Primer Premi i el Trofeu "Desplante" al Festival de Cante de les Mines. La bailaora va començar la seva carrera professional sota la direcció de Rafael Estévez i Nani Paños sota la direcció del cineasta Carlos Saura per a l'espectacle "Flamenco Hoy", representat en moltes etapes de la geografia internacional com el Centre de la Ciutat de Nova York. Mónica Iglesias ha recorregut grans tablaos a Espanya com Tablao Flamenco Cordobes i els festivals nacionals i internacionals més representatius amb artistes com Patricia Guerrero, Pastora Galván, Chano Domínguez, Rocío Molina o Antonio Canales entre d'altres.

 

Paloma Fantova


Paloma Fantova va començar la seva carrera professional en flamenc amb només 4 anys amb el seu pare, Manuel Fantova. D'origen ètnic gitano, Manuel li va transmetre la seva passió pel flamenc i li va inculcar les seves arrels al mateix temps que va treure els zapateaos amb els acords de la seva guitarra. Va fer la seva primera aparició a la televisió a l'edat de 6 anys i un any més tard, Antonio Canales la va tenir com a ballarí principal i en l'obra Bailaor i Raíz. Paloma ha visitat els teatres més importants del món, com el Centre de la Ciutat, Plymouth i SimphonySpace a Nova York, Kennedy Center a Washington, ChampsElysses i Chayllot a París, Sadler's Wells i Queen Elizabeth Hall a Londres. Teatre de l'òpera de Craz i el Caire, la Maestranza de Sevilla, Palau de la música de València, etc.

També ha actuat en festivals com Festival de la Unió (2007), Biennal de Sevilla (2012), Festival de dansa de Guayaquil (Equador) - Zona Escena (2013).

Hugo López. Mónica Iglesias, Paloma Fantova & La Fabi

Tablao Flamenco Cordobes

Artistes

Guitarristes

 

David Cerreduela

 

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha interpretat als més famosos artistes flamencs, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

 

El Tuto

 

Justo Fernández “Tuto” és un jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs que va començar la seva carrera a l’edat de 14 anys. Tuto és un artista que ja jugava per a figures tan importants com Montse Cortés o Farruquito en una carrera impecable.

 

Cantants

 

La Fabi

Fabiola Pérez Rodríguez, coneguda com La Fabi, va néixer a Arcos de la Frontera (Cádiz). Va estudiar a la Fundació Cristina Heeren amb José de la Tomasa, Paco Taranto i Esperanza Fernández. Aquesta gran cantaora ha cantat per a grans figures de la dansa i desenvolupa la perfecció en els cants de compàs. A banda d’haver actuat amb l’empresa de Cristina Hoyos, ha actuat en gairebé tots els tablaos d’Espanya i ha cantat en festivals i teatres de tot el món.

Juan Manzano “El Coco”

Nascut a San Roc, probablement sigui una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb flamenc en el seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric en records evocadors i una naturalitat desbordant. Juan és una institució flamenca a Barcelona i mai no deixa d’estranyar-nos any rere any.

 

Luis El Granaino
Nascut en una família d’artistes de Granada, va començar a actuar al llarg de Barcelona, ​​la seva primera gira a Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Duende, entre d’altres. Ha actuat amb artistes com Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, Barullo i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament de l’àlbum Kantata. Té un estil pur i gitano i està especialitzat en Soleá, Seguiriya i Fandango.

 

Antonio Fernández

Del 16 al 28 de febrer, Tablao Flamenco Cordobes torna a presentar un espectacle de flamenc amb artistes de talla internacional. El tablao històric situat a Las Ramblas des de 1970, programant per a la segona quinzena de febrer un espectacle flamenc a Barcelona amb els ballarins Hugo López Mónica Iglesias i Paloma Fantova (Hugo López i Mónica Iglesias han estat guardonats amb el Premi Desplante de Ball 2018 al Festival Internacional de Cante de Las Minas). Els bailaores estaran acompanyats pels guitarristes David Cerreduela i El Tuto i els cantaores La Fabi, Juan Manzano El Coco, Luis El Granaíno i Antonio Fernández.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more