show flamenc

Homenatge al mestre José Galván

De Març 21 fins Març 31

Entrades
Tornar als espectacles

Entre el 21 i el 31 de Març Tablao Flamenco Cordobes presenta un elenc que ajunta la tradició i experiència amb les joves promeses de el flamenc actual. L'espectacle "Inspiració i Tradició" uneix a l'escenari de l'històric tablao de la Rambla de Barcelona als balladors José Galván, Juan Tomás de la molia, Alejandra Pachón i Noelia del Rocío, als guitarristes David Cerreduela, Israel Cerreduela i Tuto Fernández així com als cantaores Zambullo, José de la Miquela i Bocaíllo.

 

 

balladors

 

 

JOSÉ GALVÁN

 

José Galván és un bailaor flamenc que va començar la seva trajectòria artística amb 12 anys guanyant el concurs "Escolta vostè als seus veïns" de Ràdio Sevilla. El 1965 debuta al tablao flamenc "Mas de l'Guajiro" i actua en la companyia de Manolo Escobar. Al 67 obté el 1r Gall d'Or de l'Tablao Flamenc Els Galls i el 1970 actua a La Cotxera amb figures com Farruco, Manuela Carrasco, Matilde Coral o Rafael El Negre entre d'altres. Entre els seus alumnes es troben Juana Amaya, Hiniesta Cortés, Israel Galván, Rafael Campallo o Susana Cases entre molts altres. Des de 1989 imparteix classes al Japó, Estats Units, França, Portugal, Alemanya o Itàlia entre d'altres punts de tota la geografia internacional. Després de més de 50 anys de vida artística encara es troba en forma i segueix sent reconeguda la seva força i energia sobre les taules.

 

 

 

JUAN TOMÁS DE LA molia

El bailaor Juan Tomás de la molia va néixer l'any 2000 a Cadis. Amb sis anys comença a rebre classes i un any més tard actua als Jardins de Sabatini de Madrid, obtenint una gran ovació de el públic. L'any 2014 guanya una beca de flamenc per rebre classes a la Fundació Cristina Heeren i el 2019 guanya el primer premi de el Concurs Andalús de Joves Flamencs de la Federació de Penyes de Sevilla

 

 

 

ALEJANDRA PACHÓN

Alejandra Pachón Martínez neix a Madrid el 1993. Amb tres anys va començar a donar els seus primers passos en el ball flamenc a l'escola Amor de Déu de Madrid. La bailaora ha pres classes amb grans artistes com Carmen La Talegona, Rafaela Carrasco, Beatriz Morales, Antonio El Pipa, Manuel Liñán, Rubén Olmo, La Moneta i José Galván entre d'altres. Alejandra és graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Rei Joan Carles de Fuenlabrada (Madrid) i va cursar dos anys a la Fundació Cristina Heeren de Sevilla. A més imparteix classes de Flamenc a Sevilla i ha ballat en escenaris tan diversos com Leganés, Sevilla, Madrid, Sant Josep de la Rinconada, Granada, Cadis i Lisboa. Al mes de maig de 2019 va actuar en el Teatre Lope de Vega de Sevilla a la gala de l'concurs de Joves Valors Flamencs.

 

 

NOELIA DEL ROCÍO

Noelia de l'Rocío és una bailaora que comença a ballar per sevillanes amb tan sols 3 anys. Anys més tard, sota els ensenyaments de la bailaora Reis Lleó supera les proves d'Conservatori de Sevilla per al grau professional. Participa en diversos esdeveniments i actuacions com l'espectacle "Il·lusions" pel Ballet Flamenc Junior dirigit pel bailaor Sergio González o la col·laboració en "Eclipsi: viatge d'anada i tornada", dirigit per Francis Núñez. Noelia ha rebut classes de grans figures com Rubén Olmos, Ana Moya, Farruquito, Pastora Galván, Manuel Liñán o La Lupi entre d'altres. Com a mestre principal Noelia del Rocío assenyala a José Galván. Noelia del Rocío compta amb diversos premis interns de l'Conservatori de Sevilla i ha participat en diferents espectacles i teatres com "Llegendes" i "De Sevilla a Nova York" a França.

Artistes

GUITARRISTES

 

DAVID Cerreduela

Fill d’el famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes flamencs més famosos, ha estat guitarrista de l’Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment està treballant amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona. Als 14 comença la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que a Lola Flores, i a Merche Esmeralda. Més tard forma part de la companyia d’Antonio Canales en les obres de Torero o Gitano.

 

 

EL TUTO

Jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

 

 

ISRAEL Cerreduela

Israel Cerreduela ha treballat amb artistes de prestigi com Antonio Canales, Sara Baras o Enrique Morente, entre altres. Va néixer al barri flamenc de Cañoroto a Madrid a l’igual que altres artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción …

 

 

Cantaores

 

LA FABI

Fabiola Pérez Rodríguez va néixer a Arcos de la Frontera (Cadis). Va estudiar a la Fundació Cristina Heeren amb José de la Tomasa, Paco Taranto i Esperanza Fernández. Aquesta gran cantaora ha cantat per a grans figures de la dansa i es desenvolupa a la perfecció en els cants de compàs. A més d’haver actuat amb la companyia de Cristina Hoyos, ha actuat en gairebé tots els tablaos d’Espanya i ha cantat en festivals i teatres de tot el món. El passat 2018 La Fabi estrena el seu disc “Fruit i Flors”.

 

BOCAILLO

Aquest cantaor català de barri de Bon Pastor ha estat envoltat pel flamenc des de petit sent el seu avi cosí germà de l’Porrina. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amay, l’Susi, Pastora Galván, Manuel Tané o Antonio Vilar.

 

 

JOSE MANUEL Doya ZAMBULLO

El barceloní José Manuel Doya, “Zambullo”, torna a Tablao Flamenco Cordobes. D’arrels Jerez i de cant pur, gitano i de cor. El cantaor ha recorregut les sales i teatres més importants d’Espanya i ha actuat al costat d’artistes com Joaquín Cortés, Antonio Canals, Farru, Pastora Galván o Rubén Olmos entre d’altres.

 

 

JUANELO

Juan ‘Juanelo’ va néixer el 1998 a Los Palacios i Villafranca, Sevilla, i és el descendent d’una família de cantaires. Una de les seves qualitats més latents és la puresa que resideix a la sang de la família Orta de Los Palacios i Villafranca. El seu cant és auster, sobri i profundament ortodox, mentre que el seu mirall és sempre el cant d’Utrera, Lebrija i Morón, d’on provenen els seus ídols cantants. A la seva jove edat, ja va ser sol·licitat per grans figures del flamenc com José Galván, Salvador Távora, Pastora Galván i María Pages, entre moltes altres. Entre el 2016 i el 2017 es va forjar durant un any a La Carbonera de Sevilla i en els darrers anys ha compartit escenari amb artistes com Enrique el Extremeño, Antonio Moya, Mari Peña, Miguel Ortega, José Galván, Cristina Hoyos, Pepa Montes i Ricardo Miño, entre d’altres.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more