show flamenc

Jerez li canta a els Farruco i els Amaya, amb Farruquito

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
El clímax de la celebració del 45è aniversari de Tablao Flamenco Cordobes arriba al novembre amb "Jerez li canta als Farruco i els Amaya" els dies 20 i 21, amb l'actuació de Farruquito en l'històric tablao de la Rambla.
Artistes

El clímax de la celebració del 45è aniversari de Tablao Flamenco Cordobes arriba al novembre amb “Jerez li canta als Farruco i els Amaya” els dies 20 i 21, amb l’actuació de Farruquito en l’històric tablao de la Rambla. Tota la càrrega de la història de Tablao Flamenco Cordobes en el simbolisme d’aquesta actuació d’un dels més importants balladors que l’art ha conegut. Tablao Flamenco Cordobes va presentar al seu avi Farruco, a la seva mare i la seva tia en els anys 70 i a tota la dinastia de germans en anys successius. Faltava ell, i el simbolisme de la seva presència es prolongarà amb diversos fets.
L’acompanyaran representant a Los Amaya, Juana Amaya i Karime Amaya, dos artistes consagrades hereves per família o per estil de la gran Carmen Amaya del Somorrostro. Cantant-, com no podia ser menys, hereus de grans dinasties de Jerez: Felipa del Bru, Maria Terremoto, Jesule de la Tomasa, Manuel Tané i també David “El Galli” de Morón.
 
elenc
 
ball:
– Farruquito
– Juana Amaya
– Karime Amaya
– Pepe Torres
 
canti:
– Felipa del Bru
– Maria Terremoto
– Manuel Tañe
– Jesule de la Tomasa
– David “El Galli”
 
toc:
– David Cerreduela
– Ñoño

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more