show flamenc

José Maya, Belén López i María del Mar Fernández

De 12 d'abril fins 3 de maig

Entrades
Tornar als espectacles

Ballarins

 

 

José Maya

El cor i l'elegància de José Maya han tornat. Nens prodigi nascut en una família d'artistes, va començar la seva carrera al teatre Albéniz als nou anys, compartint escenari amb mestres com Antonio Canales, Juan Ramírez i Enrique Morente. Considerat un dels artistes de flamenc més importants del món, ha col·laborat amb estels de música internacionals com Marc Anthony, Björk o Beyoncé i ha col·laborat amb els més importants artistes flamencs dels darrers anys: Tomatito, Güito, Ketama, Estrella Morente, Belén Maya, los Farruco o Israel Galván, entre molts altres.

 

 

 

Belén López

La seva formació en dansa clàssica, que també aplica a les seves coreografies flamenques, li permet realitzar les acrobàcies més espectaculars sense perdre un element d’autenticitat i estètica flamenca. Va començar la seva carrera infantil durant la inauguració del carrer Carmen Amaya de Barcelona. Les seves enormes condicions per a la dansa l'han portada als teatres més importants del món des que era petita. Guanyadora del Premi Desplante 2016, el premi de flamenc més important del món, és una de les ballarines més completes del món actual.

 

 

Sara Barrero

Sara Barrero, ballarina habitual de Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera professional a l'edat de 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals de flamenc de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Flamenco Festival dels Estats Units entre molts altres han compartit escenari amb artistes de renom com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena. Cal assenyalar que en el Festival Joves Valors de la ciutat de L'Hospitalet, sorgint com a primer premi Carmen Amaya.

 

 

Tete Fernández

Ricardo Fernández, "El Tete", és un jove bailaor nascut el 2000 en el si d'una família gitana (és el germà menor del bailaor Miguel Fernández "El Yiyo"), malgrat la seva joventut, ha guanyat un lloc en el camp de ball flamenc. La força i l'elegància de la dansa de Ricardo Fernández és portar-lo fins a dalt. "El Tete" mostra una gran maduresa artística en les seves actuacions, en les quals sempre ha estat envoltat de grans artistes flamencs. En els darrers anys "El Tete" ja ha actuat com a resident a les sales i festivals de flamenc. Entre les referències i influències amb què ha crescut Ricardo Fernández hi ha Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito i el seu germà "El Yiyo".

Artistes

Guitarristes

 

 

 

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als més famosos artistes flamencs, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos discos. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

 

  

 

Tuto

Jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera a l’edat de 14 anys. Ha tocat a destacats personatges com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

 

 

 

 

Israel Cerreduela

Israel Cerreduela ha col·laborat amb artistes de prestigi com Antonio Canales, Sara Baras i Enrique Morente, entre d’altres. Va néixer al barri flamenc de Cañoroto a Madrid, així com a altres artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción …

 

 

 

Cantants

 

 

 

Maria del Mar Fernandez

La cantant de Cadis, Maria del Mar Fernandez, ja tenia una àmplia experiència a Espanya i l’estranger abans de vèncer a l’audiència índia a l’estiu de 2011 amb la seva cançó “Señorita”, el tema principal de l’èxit de la pel·lícula de Bollywood a Espanya “fer una vez una vegada”. Milegi Dobara, 2011 – Zoya Akhtar). Actualment, María del Mar Fernández va llançar el seu primer àlbum en solitari “A Woman Cadiz Bollywood” el 2013 i, entre moltes altres actuacions, destaca el de Canal Fiesta Radio, pertanyent a Radio Televisión Andalusia (LRTV).

 

 

 

Antonio Campos “Bocaillo”.

Aquest cantaor català del barri de Bon Pastor ha estat envoltat de flamenc des que el seu avi era el cosí de Porrina. Es va formar com a cantaor professional a Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amay, la Susi, Pastora Galván, Manuel Tañé o Antonio Vilar.

 

 

 

Manuel Tañé

Aquest mes, només els dies 31 i 31, tenim la sort de tenir Manuel Tañé, un autèntic cantaor gitano de Jerez de la Frontera. Les seves veus han estat definides com “salvatges” per artistes i crítics. Manuel compta amb orgull amb aquesta qualificació, ja que la seva forma d’expressar el flamenc té una atracció ancestral i un sentit rarament escoltat.

 

 

 

Juan Manzano “Coco”.

Nascuda a San Roc, és probablement una de les veus més flamencs de Barcelona. Autèntic i amb flamenc al seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç de cantar temperamental, rica en records evocadors i una naturalitat desbordant. Juan és una institució flamenca a Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

 

 

 

Luis El Granaino

Nascut en una família d’artistes de Granada, va començar a actuar a Barcelona, ​​la seva primera gira va ser a Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Duende, entre d’altres. Ha actuat amb artistes com Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, Barullo i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament de l’àlbum Kantata. Té un estil pur i gitano i s’especialitza en Soleá, Seguiriya i Fandango.

 

 

 

Chispas

Rafael Jiménez “El Chispas” ha treballat amb grans artistes com Ramón el Portugués, Guadiana, Enrique del Melchor, Antonio Carmona, Alain Pérez, Caramelo, Juan Ramírez, Jorge Pardo, Víctor Mendoza, José el Francés i molts altres del món flamenc, jazz i música llatina, a més de col·laborar amb Giovani Hidalgo en alguns dels seus enregistraments.

Trobades al cim de la dansa

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more