show flamenc

José Maya i Karime Amaya

De 1 de Abril fins 20 de Abril

Entrades
Tornar als espectacles

Entre l'1 i el 20 d'abril Tablao Flamenco Cordobes presenta un espectacle que estarà encapçalat pels balladors José Maya i Karime Amaya. L'històric tablao de la Rambla de Barcelona comptarà també amb els guitarristes David Cerreduela, Tuto Fernández i Eugenio Santiago així com els cantaores Luis El Granaíno, El Coco, Bocaíllo i Antonio Fernández.

 

 

 

JOSÉ MAYA

José Maya és un bailaor flamenc nascut en una família d'artistes. Inicia la seva carrera en els escenaris de Teatre Albéniz amb només nou anys, compartint cartell amb mestres com Antonio Canales, Juan Ramírez o Enrique Morente. Considerat un dels artistes flamencs més importants de l'món, ha treballat al costat d'estrelles de la música internacional com Marc Anthony, Björk o Beyoncé i ha col·laborat amb els més importants artistes flamencs dels últims anys: Tomatito, Güito, Ketama, Estrella Morente, Belén Maya, els Farruco o Israel Galván, entre molts altres.

 

 

 

Karime AMAYA

Al costat de José Maya haurà la bailaora Karime Amaya, integrant de la família Amaya i neboda néta de "La Capitana" Carmen Amaya, la més famosa bailaora de tots els temps. Karime Amaya va debutar amb nou anys i des de llavors ha actuat en festivals i teatres de tot el planeta com el Festival Internacional d'Albuquerque als Estats Units, Festival de Quito, Festival d'Art Flamenc de Mont-de-Marsan a França, Festival d'Art Flamenc de Monterrey o el Festival Flamenc de Jerez entre molts altres. D'altra banda, la bailaora Karime Amaya va estrenar el passat mes de novembre de 2018 al SAT Teatre de Barcelona el seu propi espectacle: La Font.

 

 

 

 

Artistes

GUITARRISTES

 

 

DAVID Cerreduela

Fill d’el famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes flamencs més famosos, ha estat guitarrista de l’Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment està treballant amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona. Als 14 comença la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que a Lola Flores, i a Merche Esmeralda. Més tard forma part de la companyia d’Antonio Canales en les obres de Torero o Gitano.

 

 

 

TUTO

Jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

 

 

 

 

EUGENIO SANTIAGO

Guitarrista versàtil, és un dels joves més prometedors de la guitarra flamenca a Barcelona. Eugenio Santiago ha estat reconegut ja amb diversos premis, entre els quals podem destacar el primer premi de l’Certamen Internacional de l’Hospitalet i també el Primer Premi a l’Millor Acompanyament a l’Cant per Bulerías. Eugenio Santiago ha compartit escenari amb grans artistes flamencs com Farru, Juan de Juan, Belén López, Morenito d’Illora, Joselillo Romero o Simón Roma entre molts altres.

 

 

 

cantaores

 

 

JUAN MANZANO EL COCO

Nascut a Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb el flamenc en el seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric en records evocadors i una naturalitat desbordant. Joan és una institució flamenca de Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

 

 

 

  

 

ANTONIO CAMPOS “BOCAILLO”

Aquest cantaor català de barri de Bon Pastor ha estat envoltat pel flamenc des de petit sent el seu avi cosí germà de l’Porrina. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amay, l’Susi, Pastora Galván, Manuel Tané o Antonio Vilar.

 

 

 

LUIS EL Granaíno

Nascut en el si d’una família d’artistes de Granada, va començar a actuar a tot Barcelona, ​​la seva primera gira va ser a l’Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Follet, entre d’altres. Ha actuat amb artistes com Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, Aldarull i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament de l’àlbum Kantata. Té un estil pur i gitano i és especialista en Soleá, Seguiriya i Fandango.

  

 

 

ANTONIO FERNÁNDEZ

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more