show flamenc

Juliol del 45º Aniversari del Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Tablao Flamenco Cordobes segueix portant al seu escenari als millors artistes del moment d'acord amb el seu compromís inamovible amb la qualitat i l'autenticitat dels valors estètics del flamenc. Durant aquest mes de juliol presenta diverses novetats per al públic de Barcelona i la volta d'artistes de primer nivell.
Artistes

Tablao Flamenco Cordobes segueix portant al seu escenari als millors artistes del moment d’acord amb el seu compromís inamovible amb la qualitat i l’autenticitat dels valors estètics del flamenc. Durant aquest mes de juliol presenta diverses novetats per al públic de Barcelona i la volta d’artistes de primer nivell.

José Maya ve per quedar-se tot el mes de juliol a Tablao Flamenco Cordobes. Ha compartit escenari amb destacades estrelles del pop internacional com a artista convidat de Marc Anthony en la seva gira espanyola “Va valer la pena”, amb Beyoncé amb què actua a Madrid i Barcelona i amb Bjork en la seva gira espanyola. i ha col·laborat amb artistes nacionals de primera línia, com el Güito, Ramon el Portuguès, Javier Barón, La Xina, Estrella Morente, Gerardo Núñez, Carmen Cortés, Belén Maya o Ketama. Ha estat cridat pel cineasta francès Tony Gatlif per ser el primer ballarí del seu espectacle Vértiges estrenat a Lió i amb el qual ha recorregut França i Itàlia.

Cordobes torna a portar a escena a una de les promeses que més soroll està fent en el flamenc català: “El Yiyo”. Protagonista de l’espectacle El Yiyo: Somni flamenc ha compartit cartell amb emblemes del flamenc català com Mayte Martín o Duquende. Estan ja en boca de tots el seu actuacions en Tablao Flamenco Cordobes. Torna també a escena Karime Amaya, després del seu èxit al Festival de Flamenc de Londres al costat d’Antonio Canales, torna per ser un referent, en un moment àlgid de la seva carrera i custòdia de les essències racials de la seva àvia la gran Carme. També torna després d’un any sense visitar l’escenari de Cordobes Paco Iglesias, guitarrista acostumat als grans escenaris, després de treballar amb artistes de la talla de Manuela Carrasco, Antonio Canales, Amador Rojas, Rafael de Carmen, Joselito Fernández, Joaquín Grilo, Rafael Campayo , Carmelilla, La Tolea, La Farruca, Angelita Vargas, Carmen Montoya, La Susi o Chano Lobato, entre d’altres.

Presentem durant tot el mes de juliol a Vaky Losada, guitarrista i compositor pertanyent a la família dels Losada de Madrid. Amb només 7 anys inicia la seva carrera professional com a percussionista del seu germà Diego. Al seu costat, formen un duo que aconsegueix diversos premis en diversos concursos nacionals. Als 8, debuten al Teatre Xinès de Manolita Chen i Antonio Alzines, on executen dues obres acompanyats d’una orquestra simfònica. Ja de gran ha seguit amb la seva espectacular carrera amb actuacions com al Royal Albert Hall, al costat de Montserrat Cavallé, a la Cimera Flamenca de Madrid al costat de Diego el Cigala o en Kensington Palace per a la Princesa Diana de Gal·les. Amb 6 treballs discogràfics i una llarga experiència en grans escenaris, arriba a Tablao Flamenco Cordobes per aportar la seva riquesa musical i la seva enorme experiència.

Presentem també per primera vegada a la cantaora Luisa Muñoz, artista amb un extens i versàtil repertori, amb capacitat i qualitats tant per al cant com per al ball. Domina plenament els cants festers, sense deixar de banda els més solemnes i jondos, ja siguin cants lliures com la malaguenya o la taranta, o cants a compàs com la soleá o la bulería. Amb les seves arrels familiars de “Els Montoya”, completades amb el seu estudi i dedicació pel cant, ha evolucionat de manera notable, augmentant la seva ja extens repertori amb cada vegada més cants i estils que ens transporten a les èpoques daurades del flamenc.

Al costat d’ella, vam presentar per primera vegada també al cantaor Manuel de la Curra, natural de Jerez de la Frontera. Nascut el 1979 en el si d’una família amb gran tradició flamenca com són Els Sordesa I Els Terratrèmol. Havent treballat amb artistes de la talla d’Antonio Canales o Maria Juncal i artistes de la personalitat de Carreteres, Manuel arriba a Tablao Flamenco Cordobes amb un currrículum envejable i en un moment de plenitud en la seva carrera.

Al costat d’ells, el nostre immillorable elenc de músics d’elit, protagonistes a qualsevol espectacle. David Cerreduela, guitarrista per figures com Lola Flores, Merche Esmeralda, Enrique Morente, el Cigala o Guadiana; Manuel Tane, Juan Manzano “Coco”, Antonio Campos “Bocaillo”. Un gran elenc per a un mes de juliol ple d’autèntic flamenc de qualitat un cop més.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more