show flamenc

Juny 2016 a Tablao Flamenco Cordobes

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Tablao Flamenco Cordobes Barcelona segueix portant als millors artistes al seu escenari i amb l'entrada de l'estiu presenta al juny un elenc de primer nivell, ple d'artistes que figuren contínuament en els cartells dels festivals més importants del món.
Artistes

Tablao Flamenco Cordobes Barcelona segueix portant als millors artistes al seu escenari i amb l’entrada de l’estiu presenta al juny un elenc de primer nivell, ple d’artistes que figuren contínuament en els cartells dels festivals més importants del món.

Un cop més, presentem a Jesús Carmona (del 18 al 21 de juny inclòs) al nostre escenari. Un dels màxims exponents del flamenc modern i un gran representant del que aporta la pedrera de joves valors de Catalunya al flamenc. La seva depurada tècnica, unida a un domini dels registres del flamenc i a una estètica personal i amb caràcter li fa un dels balladors i coreògrafs flamencs més aclamats del món. Exprimer ballarí del Ballet Nacional d’Espanya, en què va estar durant més de 5 anys. Després del seu recent èxit en el XII Fall for Dance Festival de Nova York, Jesús torna a Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona per seguir impressionant a propis i estranys en un moment de plenitud en la seva carrera.

Ve des de Màlaga Sergio Aranda (a partir del 2 de juny) a Tablao Flamenco Cordobes. Bailaor elèctric, respira flamenc amb cada pas que dóna. Arriba a l’elit com a artista revelació amb només 17 anys després de les seves actuacions a la Biennal de Màlaga en 2005, amb l’espectacle “Màlaga Flamenca” i arriba ara a l’escenari més flamenc de Barcelona amb una maduresa i un pes artístic renovats.

Seguim comptant també amb una de les joves perles del planter català. Torna el Yiyo (del 7 al 17 i del 22 al 30 de juny) després de l’èxit en la presentació del seu nou espectacle: “El Yiyo, Trilogia Flamenca”. Es tracta del següent pas cap a la consagració d’una de les realitats del flamenc a Catalunya. Estan ja en boca de tots els seus actuacions al festival La Suma Flamenca de Madrid i en Tablao Flamenco Cordobes Barcelona, ​​convertint-se en un dels artistes flamencs que més soroll estan fent.

Segueix amb nosaltres el mes de juny la sevillana Susana Cases (fins al 21 de juny). Amb una extensa carrera a l’esquena, amb només 15 anys va començar la seva carrera com a professional i ràpidament va començar a actuar per tot el món de gira: França, Mèxic, Holanda o Japó han estat només alguns dels seus primers destins. Ha col·laborat sempre amb les millors companyies i artistes: Mario Maya, Matilde Coral, Cristina Hoyos, Curro Vélez, Alejandro Granados, Pere Serra o el Jonc, entre d’altres, i, per descomptat, amb Tablao Flamenco Cordobes. Ha estat guardonada amb multitud de premis, entre els quals destaquen el Fanalet d’Or de Sevilla, el 1r Premi Nacional “Matilde Coral” (Barcelona) el 2n Premi Nacional en la categoria de ball per alegries, el 1er Premi al millor ball lliure ( Cadis) i el 2n Premi al Festival Internacional de Cant de les Mines.

Presentem per primera vegada en Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona a Macarena Ramírez. Natural de Chiclana de la Frontera, es tracta d’una de les joves promeses de Cadis. Amb només 20 anys ja ha actuat en els festivals flamencs més importants d’Espanya, portant fins i tot el seu propi espectacle, “Records” al Festival de Jerez al any 2013. Ha actuat també en alguns dels tablaos més importants d’Espanya i és hora que trepitgi l’històric tablao de Barcelona.

Al costat d’ells, un elenc de luxe per a qualsevol espectacle de flamenc. Sara Barrero, bailaora catalana amb una llarga i reconeguda experiència a l’esquena. Va debutar professionalment als 16 anys, i des de llavors ha treballat per tothom estarà des del 23 fins al 30 de juny. El mestre David Cerreduela, guitarrista del gran Enrique Morente fins a la seva primerenca mort, ha acompanyat també als més grans artistes del flamenc actual. Manuel Caces, Eugenio i Tuto a la guitarra al costat d’ell. Maria del Mar Fernández, cantaora de Cadis, ha actuat arreu del món i la seva interpretació del tema “Senyoreta” el va portar a la fama a l’Índia i a gravar el seu àlbum “Una gaditana a Bollywood”. Juan Manzano “Coco”, tota una institució del flamenc a Barcelona, ​​el seu cant temperamental, ric de evocadors records i desbordant naturalitat li fa una promesa clara en l’univers flamenc. Antonio Campos “Bocaillo”, una de les últimes perles de la pedrera de cantaores flamencs de Barcelona, ​​format en Tablao Flamenco Cordobes al costat dels millors artistes, Manuel Tane, natural de Jerez de la Frontera i considerat com un dels millors cantaores per al ball que hi ha actualment, treballa de forma regular per als artistes més importants del flamenc. Finalment i no per això menys important, el Kini de Jerez, cantaor gitano precoç, va debutar amb només 12 anys en la companyia de Manuela Carpio i desprèn flamenc i Jerez pels quatre costats.

Els espectacles de Tablao Flamenco Cordobes

Benvolgut client, estimat amic, desconegut aficionat,
La naturalesa historico-romàntica del flamenc, com a creació popular que comença a conèixer-se a mitjans del segle XlX i que els escriptors del romanticisme que visiten Espanya introdueixen en les seves narracions, s’han situat aquest fenomen musical en l’òrbita de la cultura, i de la gran literatura, a la vegada que la indústria de l’espectacle l’ha situat en un producte per a consum de masses totalment deformat. És de domini públic la perniciosa influència que el turisme massiu ha exercit en promotors, productors i artistes allunyats de l’estètica i de la formació necessàries per pertànyer a la cultura flamenca, i la calculadora premeditació amb què actuen, basat el seu comportament en l’argument que el turista “no sap” al que caldria contestar que els que no saben són ells.
Davant d’aquesta situació, el viatger i tot el que simplement s’interessi per la cultura popular autèntica, s’enfronta al repte de no deixar-se enganyar. Malauradament les fonts de coneixement no són la publicitat, ni tan sols la que ens proporciona Internet. Estem dins d’una societat intoxicada amb eslògans que són tots iguals.
Tablao Flamenco Cordobes li donarà algunes pautes:
La gestió d’un tablao, com la d’una farmàcia, han d’estar en mans d’artistes i / o experts reconeguts, aficionats autèntics com a mínim. A Madrid els trobarà amb relativa facilitat ia Barcelona igual però amb algun grau més de dificultat.
Els tablaos històrics li oferiran un retaule de la seva memòria viscuda amb els grans mestres del flamenc, alguns amb una programació escollida amb els millors intèrprets.
Tablao Flamenco Cordobes s’alinea amb aquells tablaos històrics els propietaris han estat artistes i viscut el seu món més profund i, a més d’una llista insuperable de mestres que estan en la història del flamenc és dels pocs que, a través dels anys, ha mantingut una política d’actualització permanent combinant la programació d’artistes consagrats amb la de joves talents descoberts per nosaltres.
Una altra de les característiques del nostre escenari és fer coincidir, com en els grans festivals, a grans i consagrats intèrprets en espectacles únics pel seu nivell de summa artística i de talent.
Benvolgut client, no l’hi direm nosaltres:
Pregunti als aficionats: Ells li diran què és Tablao Flamenco Cordobes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more