show flamenc

Juny a Tablao Flamenco Cordobes

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Juny a Tablao Flamenco Cordobes El bon temps s'instal·la amb alegria a Barcelona, la Rambla es vesteix amb la multitud bulliciosa i just aquí, al centre, el seu històric tablao dóna la benvinguda a l'estiu amb un elenc d'artistes de primera categoria. Continua la Trobada a la Cimera del Ball.
Artistes

Juny a Tablao Flamenco Cordobes

El bon temps s’instal·la amb alegria a Barcelona, ​​la Rambla es vesteix amb la multitud bulliciosa i just aquí, al centre, el seu històric tablao dóna la benvinguda a l’estiu amb un elenc d’artistes de primera categoria. Continua la Trobada a la Cimera del Ball.

 

Karime Amaya

Durant tot el mes tindrem la sort de comptar amb la passió i l’art infinits de Karime Amaya, neboda-néta de Carmen Amaya i una bailaora de consolidat prestigi internacional. El seu ball traspua força i temperament i el seu art ja ha enlluernat a espectadors i crítica de mig món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són només alguns dels llocs que ja han caigut rendits als seus peus.

 

Hugo López

Hugo López estarà amb nosaltres fins al 16 de juny. Aquest carismàtic bailaor va tornar al Cordobes a principis d’any després de tres temporades com a solista al Ballet Flamenc d’Andalusia. Bailaor i ballarí apassionat, la seva gran domini de la tècnica clàssica li obre les portes a una multitud de registres i estètiques noves per al flamenc mentre manté les arrels del flamenc més tradicional. Encara es recorda en Tablao Flamenco Cordobes seu trepidant ball per farruca amb el que va sorprendre a tot el públic en les seves últimes visites a aquest escenari.

 

Susana Cases

De l’1 al 16 de juny ballarà al tablao Susana Casas. Amb una extensa carrera a l’esquena, amb només 15 anys va començar la seva carrera com a professional i ràpidament va començar a actuar per tot el món de gira: França, Mèxic, Holanda o Japó han estat només alguns dels seus primers destins. Ha col·laborat sempre amb les millors companyies i artistes: Mario Maya, Matilde Coral, Cristina Hoyos, Curro Vélez, Alejandro Granados, Pere Serra o el Jonc, entre d’altres, i, per descomptat, amb Tablao Flamenco Cordobes. Ha estat guardonada amb multitud de premis, entre els quals destaquen el Fanalet d’Or de Sevilla, el 1r Premi Nacional “Matilde Coral” (Barcelona) el 2n Premi Nacional en la categoria de ball per alegries, el 1er Premi al millor ball lliure ( Cadis) i el 2n Premi al Festival Internacional de Cant de les Mines.

 

Juan José Villar

Juan José Villar és descendent saga dels Villar, un llinatge d’artistes gaditans que es va iniciar amb el seu avi, el cantaor Juanito Villar i que va continuar amb el seu pare, el també cantaor Juan Villar Junior. La seva mare, Susana Gómez, és també artista, sent en el cas bailaora. Amb tot aquest bagatge familiar a l’esquena no és d’estranyar que Juan José hagi seguit els passos dels seus ascendents. De fet, va sentir la crida del flamenc des de ben petit, i amb només 8 anys ja zapateba sobre l’escenari de la Penya Flamenca “La Perla de Cadis”. Durant 5 anys ha estat ballant de gira per tot Japó i ha compartit cartell amb artistes de la talla de Carmen Ledesma, Pepe Torres, Almudena Serrano i Choro Molina, entre molts altres.

Sara Barrero

Acompanyant-durant la segona meitat del mes tornarà a enlluernar-nos amb el seu art Sara Barrero, bailaora habitual en Tablao Flamenco Cordobes amb una extensa i valuosa carrera a les seves esquenes. Finalment Saray García, bailaora de Jerez amb experiència en nombrosos festivals internacionals, actuarà del 16 al 29, completant així l’elenc d’artistes de l’espectacle.

canti

coco

El millor ball es vesteix amb les veus dels nostres cantaores, artistes flamencs de qualitat inqüestionable com Coco, una veu esgarrifosa que ressonarà amb força i talent en les parets del nostre tablao durant tot el mes de juny

Manuel Tane

Aquest mes també tenim la sort de comptar amb Manuel Tane, un autèntic cantaor gitano de Jerez de la Frontera. El seu cant ha estat definit com “salvatge” per artistes i crítics. Manuel porta aquesta qualificació amb orgull ja que la seva forma d’expressar el flamenc posseeix un atractiu ancestral, un sentit atàvic poques vegades oïda.

Sara Salat

Al juny cantarà sobre l’escenari Sara Salat, cantaora de terra de vi, cant i solera com és Jerez De la Frontera, té la sort de créixer al costat d’una artista a la família, que li inculca la seva passió pels escenaris i l’art.

A partir del 2010, la seva trajectòria desenganxa, treballant en teatres de tot el món: Canadà, Tòquio, Toronto, Grècia o Mèxic. Destaquen també la seva col·laboració amb la companyia d’Antonio Canales amb un dels principals papers de “La Casa De Bernarda Alba” i com a solista al costat de l’Orquestra Simfònica de Navarra, interpretant “El amor brujo”, de M. de Falla, sota la direcció musical del gran mestre Cristobal Soler, obtenint molt bones crítiques i gran acceptació pel públic de Pamplona i Tudela. També ha interpretat “El amor brujo” al costat de l’Orquestra de la Comunitat de Madrid al teatre de la Zarzuela i “Foc” amb la companyia d’Antonio Gades.

guitarra

El ball i el cant, acompanyats com sempre per les millors guitarres. Presentem al nostre elenc de guitarristes per al mes de maig:

David Cerreduela

Fill del gran guitarrista “El Nani”, ha tocat per als flamencs més coneguts, ha acompanyat a Enrique Morente durant anys i ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya. El seu fill, Israel Cerreduela, segueix els passos del seu pare i del seu avi i als seus 22 anys ha treballat amb artistes de la talla d’Enrique Morente, Sara Baras, Antonio Canales, Guadiana, entre d’altres i ha trepitjat els principals teatres d’Espanya.

Israel Cerreduela

Fill de David, ha treballat amb prestigiosos artistes com Antonio Canales, Sara Baras o Enrique Morente, entre altres. Va néixer en el flamenc barri de Cañoroto de Madrid, font d’artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción …

Malgrat la seva joventut ha treballat amb artistes de la talla d’Enrique Morente, Sara Baras, Antonio Canales, Guadiana, entre d’altres i ha trepitjat teatres com el Teatre Lope de Vega de Madrid, l’Colliseum o el Teatre Espanyol de Barcelona ia festivals tan importants com en la Biennal de Sevilla, on va actuar juntament amb Carmen Cortés, i fins i tot ha actuat en programes de televisió, com el més recent el sol, la sal, el so de Jesús Quintero.

 Israel es caracteritza per la frescor i la delicadesa del seu toc flamenc, i s’uneix a l’experiència adquirida per l’herència amb la que la seva família li ha marcat; sens dubte és una de les joves promeses del toc flamenc i un dels tocaores amb més personalitat del moment.

Tuto

Jove guitarrista amb una trajectòria que sembla imparable. Va començar a tocar a l’edat de 14 anys al Tablao del Carme a Barcelona i tot i que és molt jove, Fernández treballa amb artistes de la talla de Sara Baras i en diversos espectacles amb La Farruca i El Farru, així com amb cantaores com Montse Cortés, Duquende i Ginesa Ortega.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more