show flamenc

Tardor amb Art

De 11 de novembre fins 30 de novembre

Entrades
Tornar als espectacles

Tablao Flamenco Cordobes comptarà amb un gran repartiment internacional dirigit pels ballarins Manuel Jiménez Bartolo, Karime Amaya i Sara Barrero. De l’11 al 30 de novembre l’històric tablao de Las Ramblas de Barcelona reuneix en un escenari alguns dels representants més importants de la dansa flamenca. El repartiment també estarà format pels guitarristes David Cerreduela, Justo Fernández Tuto i els cantants María del Mar Fernández, Luis de la Fefa, José de La Miguela, Luis Hernández Moreno i Juanjo.

 

 

Ballarins

 

 

Karime Amaya

Karime Amaya, membre de la família Amaya, és la neboda de Carmen Amaya, La Capitana, la ballarina més famosa de tots els temps. La bailaora va debutar quan tenia nou anys i, des d’aleshores, la seva carrera artística ha crescut, actuant en festivals i teatres d’arreu del món com els Estats Units, el Japó, Mèxic, França o els festivals de flamenc més importants d’Espanya, entre molts altres llocs. A més, el passat novembre de 2018 Karime Amaya va estrenar el seu propi espectacle al SAT Teatre de Barcelona: La Fuente.

 

 

 

 

Sara Barrero

La Font. Sara Barrero, ballarina habitual de Tablao Flamenco Cordobes, va començar la seva carrera als 16 anys. Ha ballat en nombrosos festivals nacionals i internacionals com els festivals de flamenc de París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Festival de Flamenc dels Estats Units entre molts altres i ha compartit escenari amb artistes de renom com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena. Cal destacar que al Festival Joves Valors de la ciutat de l’Hospitalet, puja com a primer premi Carmen Amaya.

 

 

 

Manuel Jiménez Bartolo

Manuel Jiménez, conegut artísticament com a "Bartolo", és un ballarí nascut a Sevilla que va començar al món del flamenc amb el mestre Pepe Ríos. Manuel Jiménez Bartolo es va formar com a ballarí professional amb el reconegut flamenc José Galván i al llarg de la seva carrera artística va recórrer tablaos a Sevilla, Madrid i Barcelona, ​​com els nostres Tablao Flamenco Cordobes, on va participar en el 25è aniversari. Bartolo també ha participat com a ballarí principal en festivals de nom internacional com la Bienal de Sevilla, la Cité de la Musique de París, el Mont de Marsan o La Caracola de Lebrija. Durant aquests anys ha compartit escenari amb grans figures flamenques com Israel Galván, Manuela Carrasco, Juana Amaya, Tomatito, Farruquito i Sara Baras.

Artistes

Guitarristes

 

 

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat els més famosos artistes flamencs, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos discos. Actualment treballa amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona. Als 14 anys va iniciar la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que Lola Flores i Merche Esmeralda. Més tard es va incorporar a la companyia d’Antonio Canales a les obres de Torero o Gitano.

 

 

Tuto

Jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha jugat per a figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

 

 

 

 

Cantaores

 

 

 

María del Mar Fernández

La cantant de Cadis Maria del Mar Fernandez ja tenia una àmplia experiència a Espanya i a l’estranger abans de conquerir el públic indi a l’estiu de 2011 amb la seva cançó “Señorita”, el tema principal de l’èxit de la pel·lícula Bollywood a Espanya “hacer vidas una vez” (Zindagi Na Milegi Dobara, 2011 – Zoya Akhtar). Actualment, María del Mar Fernández va llançar el seu primer àlbum en solitari “A Woman Cadiz Bollywood” el 2013 i destaca, entre moltes altres actuacions, la de Canal Fiesta Radio, pertanyent a Radio Televisión Andalusia (LRTV).

 

 

 

Luis de La Fefa

Luis Fernández és un cantant de flamenc nascut a Barcelona el 1990. Des de ben jove va començar a sentir-se flamenc i als 4 anys va començar a cantar tangos amb el seu oncle Juaneke. Als 14 anys va començar a cantar professionalment i a partir dels 18 anys a treballar en tablaos flamencs.

 

 

 

 

José de La Miguela

José de la Miguela és un cantaor català que ha col·laborat amb figures destacades del flamenc, com ara Antonio Canales, a més d’haver treballat als principals locals de Barcelona i Catalunya, inclosos els Tablao Cordobes, Los Tarantos, la Sala Apolo, el Casino. de Lloret, el Palau del Flamenc i el Tablao de Carmen.

 

 

 

Juanjo

Juan Jose Santiago Cortes de Nayeli va néixer a Reus (Tarragona) el 21 d’octubre de 1987, en una família gitana d’arrels andaluses (Granada i Jaén). Va ser el seu avi El Toronchero, aficionat al flamenc, qui va dirigir els seus inicis en el cant flamenc, també enriquit per Antonio Núñez Chocolate, Manolo Caracol, Tomás Pavón, Antonio Mairena i Niña de los Peines; o els més recents, Camarón de la Isla, Duquende i Juana la del Pipa, entre d’altres que estaven impregnant completament el seu naixent esperit de cantant.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more