show flamenc

Gran Nadal Flamenc

De 14 de desembre fins 4 d’Enero

Entrades
Tornar als espectacles

Entre el 14 de desembre i el 4 de gener, Tablao Flamenco Cordobes comptarà amb un espectacle presidit pels ballarins Marco Flores, Jesús Fernandez i Karime Amaya a més del cantant Loreto de Diego. L’històric tablao de Las Ramblas de Barcelona, ​​que celebrarà el seu 50è aniversari el 2020, també comptarà amb els guitarristes Justo Fernández El Tuto i José Luis Medina, així com els cantants Loreto de Diego, Luis de la Fefa, Bocaíllo i Miguel Rosendo.

 

 

 

Ballarins

 

 

 

Marco Flores

 

Marco Flores és un ballarí nascut a Arcos de la Frontera, Cadis. Després d’uns inicis gairebé autodidactes, es trasllada a Sevilla per perfeccionar la seva formació amb Antonio Canales, Javier Barón i Javier Latorre. El 2001 es va incorporar a la companyia Sara Baras i va participar en una producció de la companyia de Rafael Amargo. L’any següent es va traslladar a Madrid i, a més de formar part de la companyia Sara Baras i Rafael Amargo, va participar en el ‘Poeta a Nova York’ de la companyia de Rafael Amargo com a solista. El 2003 inicia els seus projectes en solitari i crea la companyia de dansa ESS3, moviment junt amb Olga Pericet, Daniel Doña i Manuel Liñán. La seva carrera professional continua creixent i participa en escenaris i festivals com la Biennal de Sevilla, el Festival Flamenc de Jerez, el Festival Flamenc de Londres o el Festival de Tardor de Jerez entre molts altres. El 2007, junt amb Manuel Liñán i Olga Pericet, va crear "En Clave" i va participar al Festival de Nova York i al Tel Aviv Flamenco Days Festival. El 2015 va estrenar "Paso a dos" al Festival de Jerez i el 2016 la seva cinquena producció en solitari, "Entrara al Joc". El bailaor ha estat guardonat amb premis com Carmen Amaya, Antonio Gades, Mario Maya i el Premi especial de dansa del Concurs Nacional d’Art Flamenc de Còrdova, el premi a la millor ballarina de la Revista DeFlamenco, el premi al millor espectacle per " De Flamencas ”del Festival de Jerez, o la Medalla d’Or del Festival Flamenc de la Mare de Déu de les Neus.

 

 

 

 

Jesús Fernández

 

Jesús Fernández és un ballarí nascut a Cadis que va començar la seva formació als sis anys a les acadèmies de Pepín Muñoz i Pilar Ogalla per continuar amb professors com Javier Latorre, Israel Galván, Alejandro Granado, Antonio Canales, Mario Maya i Charo Cruz entre d’altres. Als 16 anys tendres, Jesús Fernández va guanyar el Premi Nacional de Baile Flamenc d’Estepona (Màlaga). Al llarg de la seva carrera ha compartit escenari amb artistes de la talla de Juan Villar, Aurora Vargas, Juana la Revuelo i José Mercé entre d’altres. El 2002 va viatjar al Tablao El Flamenco de Tòquio i va participar a "Tierra Cantaora" de Manuel Morao, una obra estrenada al Festival de Jerez. El 2006 va viatjar a Nova York amb Rafaela Carrasco i el 2009 va presentar el seu primer espectacle, "Ataduras", a Londres. Després de la seva estrena, va recórrer aquest treball en escenaris i festivals com el Festival Nerja Flamenco, el Teatre Cajasol de Sevilla, els cicles de tardor de la Sala Centra Lechera de Cadis, el Festival de Jerez i el Festival de Milà. El bailaor realitza una sèrie de col·laboracions sota la direcció de Manuel Liñán, actuant al Festival Albuquerque Flamenco el 2010 i viatja amb Marco Flores a Noruega. Aquell mateix any actuà a La Suma Flamenca i a la Biennal de Sevilla en el marc del cicle Flamencos Anònims i guanyà el Premi Desplante durant el 50è aniversari del prestigiós Festival Internacional de Cante de Las Minas. També ha actuat en festivals com el Festival de Jerez, el Festival Flamenco de Estados Unidos o el Festival de Londres.

 

 

 

Karime Amaya

 

Karime Amaya, membre de la família Amaya, és la neboda de Carmen Amaya, La Capitana, la ballarina més famosa de tots els temps. La ballarina va debutar als nou anys i des d’aleshores, la seva carrera artística ha crescut, actuant en festivals i teatres d’arreu del món com els Estats Units, el Japó, Mèxic, França o els festivals de flamenc més importants d’Espanya, entre molts altres. llocs. A més, el passat novembre de 2018 Karime Amaya va estrenar el seu propi espectacle al SAT Teatre de Barcelona: La Fuente.

Artistes

Cantants

 

 

Loreto de Diego

Loreto de Diego és un cantant flamenc que va començar a actuar professionalment als 17 anys. Loreto de Diego ha treballat en importants empreses amb artistes com Antonio Reyes, Antonio Márquez, Marcos Flores, Rafael Aguilar o figures de dansa clàssica com Aída Gómez. També ha girat per tot el món. El 2013 va produir i estrenar l’espectacle “Me sé a cante” a la Suma Flamenca.

 

 

Miguel Rosendo

El cantautor flamenc Miguel Rosendo va iniciar la seva carrera professional en peñas com La Peña La Perla, La Peña Juanito Villar, La Peña Enrique El Mellizo. L’artista, cantaor a Tablao Flamenco Cordobes, es va traslladar al Japó durant aproximadament 4 anys, on va treballar en companyia de Yoko Komatsubara i altres empreses japoneses. Quan va tornar a Espanya, va treballar amb grans artistes flamencs com Cristina Hoyos, Javier Barón, Antonio El Pipa, Israel Galván, Andrés Peña i Edu Guerrero, entre d’altres, amb qui va recórrer nombrosos teatres i festivals a Espanya i arreu. mundial, com el Japó, Israel, França, Itàlia, els EUA i Xile.

 

 

Luis de La Fefa

Luis Fernández és un cantant de flamenc nascut a Barcelona el 1990. Des de ben jove va començar a sentir-se flamenc i als 4 anys va començar a cantar tangos amb el seu oncle Juaneke. Als 14 anys va començar a cantar professionalment i a partir dels 18 anys a treballar en tablaos flamencs.

 

 

Bocaíllo

Aquest cantaor català del barri Bon Pastor ha estat envoltat de flamenc des que el seu avi era cosí de Porrina. Es va formar com a cantaor professional a Tablao Flamenco Cordobés treballant amb grans artistes com Karime Amay, la Susi, Pastora Galván, Manuel Tañé o Antonio Vilar.

 

 

Guitarristes

 

 

Tuto

Jove guitarrista nascut a Barcelona en el si d’una família d’artistes flamencs, va començar la seva carrera als 14 anys. Ha tocat per a figures destacades com Montse Cortés o Farruquito i la seva carrera sembla imparable.

 

 

José Luis Medina

José Luis Medina és un guitarrista nascut a Còrdova que comença a tocar per a l’acadèmia de dansa Eva Rojano. Pren classes de grans mestres de guitarra com Niño de Pura, Eduardo Rebollar, José Luis Postigo, Miguel Ángel Cortés i Pedro Sierra. Ha actuat en importants festivals i esdeveniments flamencs com la Noche Blanca del Flamenc de Còrdova i també ha estrenat el seu propi espectacle al Festival Flamenco de Chateauneuf (França).

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more