show flamenc

Octubre del 45º Aniversari a Tablao Flamenco Cordobes: La Aristocracia del Flamenco

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Tablao Flamenco Cordobes presenta en motiu del seu 45è Aniversari seva Cicle La Aristocràcia del Flamenc amb la presència del consagrat Farruquito que convida a compartir l'experiència amb Karime Amaya, Belén López i Sara Barrero.
Artistes

Tablao Flamenco Cordobes presenta en motiu del seu 45è Aniversari seva Cicle La Aristocràcia del Flamenc amb la presència del consagrat Farruquito que convida a compartir l’experiència amb Karime Amaya, Belén López i Sara Barrero.
L’ARISTOCRÀCIA DEL FLAMENC és una volta artística que recull diferents propostes estètiques que tenen com a nexe comú l’excel·lència, dins el marc que entenem com Tradició i puresa.
Cognoms il·lustres, al costat dels joves talents de l’actualitat. El contrast i la motivació, en la bellesa dels diferents estils.
L’extraordinària universalitat del flamenc, en reunir en diferents espectacles a Sevilla i Catalunya, el consagrat Farruquito amb aquestes bailaoras catalanes situades al capdamunt de la consideració professional pels entesos, Belén López, Karime Amaya i Sara Barrero, així com altres joves catalans , al cim del reconeixement artístic, en aquest reconeixement estan Jesus Carmona i el Yiyo, nascuts a Barcelona … i com no, Sevilla, en l’art de Juan de Juan o Amador Rojas …
 
ESPECTACLE: “FLAMENCO, FLAMENCO”
En diferents graons de l’escala professional, els joves i els consagrats units pel talent i per l’excepcional competència cap a un clímax que anomenem follet. Al llarg del mes d’octubre Joan de Joan, Yiyo, Karime Maya, Belén López i Sara Barrero seran els protagonistes d’aquest cèlebre cicle que un cop més reunirà sobre el mític tablao de la Rambla a les més joves promeses del flamenc del panorama internacional . Aconsegueix ja les teves entrades!
 
ball
Juan de Juan
Yiyo
Karime Amaya
Belén López
Sara Barrero
 
cant
Davinia Jaén
Jonathan Reis
Manuel Tane
Manuel de la Curra
coco
Bocaillo
Rafa “El Chispas”
 
toc
David Cerreduela
Tuto
Ñoño

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more