show flamenc

La Clatellada de gener més flamenca

De 5 Gener fins 31 Gener

Entrades
Tornar als espectacles

Cantaores

 

 

 

 

La Tana (de el 7 a l'31 de gener)

Cantaora sevillana que amb tretze anys comença la seva carrera. Ràpidament desenganxa la seva fama i recorre el món durant tres anys amb les companyies de dansa de Joaquín Cortés, Farruquito i Antonio Canales. Temps després, Paco de Lucía la va escoltar cantar en un bar sevillà i la va fitxar. La veu de la Tana va agafar encara més protagonisme i participa en diversos projectes discogràfics com 'Cosetes Bones' (2004) i el 2005 va sortir a la venda el seu primer disc en solitari 'Tu vine a mi', produït pel mateix Paco de Lucía. Des de llavors ha girat pels festivals i escenaris més importants d'Espanya i l'estranger.

 

 

 

Juan Manzano "El Coco"

Nascut a Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb el flamenc en el seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç d'un cant temperamental, ric en records evocadors i una naturalitat desbordant. Joan és una institució flamenca de Barcelona i no deixa de sorprendre'ns any rere any.

 

 

 

 

Luis El Granaíno

Nascut en el si d'una família d'artistes de Granada, va començar a actuar a tot Barcelona, ​​la seva primera gira va ser a l'Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Follet, entre d'altres. Ha actuat amb artistes com Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, Aldarull i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l'enregistrament de l'àlbum Kantata. Té un estil pur i gitano i és especialista en Soleá, Seguiriya i Fandango.

 

 

 

El Quini de Jerez

Joaquín Marín Flors, conegut artísticament com «El Quini de Jerez», és un cantaor que al llarg de la seva carrera ha treballat amb artistes flamencs de renom internacional com Tomasa Guerrero «La Macanita», Fernando Terremoto, Elu de Jerez o Merchora Ortega entre altres. A El Lagar de Graella, un dels llocs més emblemàtics de Jerez, comença com a cantaor i inicia les seves actuacions en penyes, festivals i concursos. Un any més tard és quan El Quini de Jerez guanya el primer premi en el Concurs de Cantis per Bulería de Jerez. Després de grans èxits, va començar a cantar en companyia d'Antonio Gades i va viatjar per tot el món a través de països com els Estats Units, França, Londres, el Marroc i el Brasil.

 

 

 

guitarristes

 

 

 

Israel Cerreduela

Israel Cerreduela ha treballat amb artistes de prestigi com Antonio Canales, Sara Baras o Enrique Morente, entre altres. Va néixer al barri flamenc de Cañoroto a Madrid a l'igual que altres artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción ...

 

 

 

Antonio Santiago Ñoño

Antonio Santiago més conegut artísticament com Ñoño, és fill de l'reconegut cantaor "Enrique El Extremeny". Amb 12 anys va iniciar la seva formació a la Fundació de Cristina prenent classes amb artistes com Miguel Ángel Cortés, Manolo Franco o Pere Serra entre d'altres. Als 16 anys realitza la seva primera gira amb la Junta d'Andalusia a Costa Rica i comença a treballar en els tablaos més importants d'Espanya. El 2004 realitza una gira al Japó acompanyant a artistes com Pepe Torres o Juana Amaya entre molts altres, i que continua cada any fins a 2013. També acompanya Farruquito al Festival Primavera Flamenca ia altres artistes com Antonio Canales, Farru, Manuela Carrasco, Juana de l'Enrenou, Cañete de Màlaga o La Tana entre d'altres. El 2008 obté el Primer premi com a guitarra solista en el concurs de la Càtedra de Flamencologia d'Utrera.

Artistes

Cantaores

 

 

 

 

La Tana

Cantaora sevillana que amb tretze anys comença la seva carrera. Ràpidament desenganxa la seva fama i recorre el món durant tres anys amb les companyies de dansa de Joaquín Cortés, Farruquito i Antonio Canales. Temps després, Paco de Lucía la va escoltar cantar en un bar sevillà i la va fitxar. La veu de la Tana va agafar encara més protagonisme i participa en diversos projectes discogràfics com ‘Cosetes Bones’ (2004) i el 2005 va sortir a la venda el seu primer disc en solitari ‘Tu vine a mi’, produït pel mateix Paco de Lucía. Des de llavors ha girat pels festivals i escenaris més importants d’Espanya i l’estranger.

 

 

 

 

Juan Manzano “El Coco”

Nascut a Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb el flamenc en el seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric en records evocadors i una naturalitat desbordant. Joan és una institució flamenca de Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

 

 

 

Luis El Granaíno

Nascut en el si d’una família d’artistes de Granada, va començar a actuar a tot Barcelona, ​​la seva primera gira va ser a l’Azerbaidjan amb la companyia Tuto, Iván Alcalá i Juaquín el Follet, entre d’altres. Ha actuat amb artistes com Antonio Canales, Saray García i Rafael Amargo, Aldarull i Farruquito a la Sala Apolo. També va col·laborar amb Duquende en l’enregistrament de l’àlbum Kantata. Té un estil pur i gitano i és especialista en Soleá, Seguiriya i Fandango.

 

 

 

El Quini de Jerez

Joaquín Marín Flors, conegut artísticament com «El Quini de Jerez», és un cantaor que al llarg de la seva carrera ha treballat amb artistes flamencs de renom internacional com Tomasa Guerrero «La Macanita», Fernando Terremoto, Elu de Jerez o Merchora Ortega entre altres. A El Lagar de Graella, un dels llocs més emblemàtics de Jerez, comença com a cantaor i inicia les seves actuacions en penyes, festivals i concursos. Un any més tard és quan El Quini de Jerez guanya el primer premi en el Concurs de Cantis per Bulería de Jerez. Després de grans èxits, va començar a cantar en companyia d’Antonio Gades i va viatjar per tot el món a través de països com els Estats Units, França, Londres, el Marroc i el Brasil.

 

 

 

guitarristes

 

 

 

Israel Cerreduela

Israel Cerreduela ha treballat amb artistes de prestigi com Antonio Canales, Sara Baras o Enrique Morente, entre altres. Va néixer al barri flamenc de Cañoroto a Madrid a l’igual que altres artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción …

 

 

 

 

 

Antonio Santiago Ñoño

Antonio Santiago més conegut artísticament com Ñoño, és fill de l’reconegut cantaor “Enrique El Extremeny”. Amb 12 anys va iniciar la seva formació a la Fundació de Cristina prenent classes amb artistes com Miguel Ángel Cortés, Manolo Franco o Pere Serra entre d’altres. Als 16 anys realitza la seva primera gira amb la Junta d’Andalusia a Costa Rica i comença a treballar en els tablaos més importants d’Espanya. El 2004 realitza una gira al Japó acompanyant a artistes com Pepe Torres o Juana Amaya entre molts altres, i que continua cada any fins a 2013. També acompanya Farruquito al Festival Primavera Flamenca ia altres artistes com Antonio Canales, Farru, Manuela Carrasco, Juana de l’Enrenou, Cañete de Màlaga o La Tana entre d’altres. El 2008 obté el Primer premi com a guitarra solista en el concurs de la Càtedra de Flamencologia d’Utrera.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more