show flamenc

Programació Exclusiva Setembre-Octubre

De fins

Entrades
Tornar als espectacles

ANGEL REYES

 

El ballarí de flamenc Ángel Reyes Montes, nascut a Còrdova el 15 de gener de 1993, va començar a ballar a l'edat de tres anys i als nou anys va començar la seva formació elemental al Conservatori Professional de Dansa de Còrdova.

 

El ballarí de flamenc Ángel Reyes Montes, nascut a Còrdova el 15 de gener de 1993, va començar a ballar a l'edat de tres anys i als nou anys va començar la seva formació elemental al Conservatori Professional de Dansa de Còrdova. Al llarg de la seva carrera com a ballarí de flamenc ha participat en nombrosos espectacles per tot Espanya i com a solista al Teatre Nacional de Jamaica. A més, ha format part de diferents empreses, entre les quals destaquen l'empresa d'Álvaro Paños, la de Jesús Carmona i la de Jesús Carmona.

 

YOEL VARGAS

 

Yoel Vargas, bailaor, bailarín i coreògraf tarraconense.

 

Graduat por el Conservatorio Profesional del Institut del Teatre en 2021 (Barcelona) y reciente Premio Honorífico enseñanzas Profesionales de las Artes de Cataluña.

 

Coreografía La Flor de Granada, finalista en 7º Certamen de Coreografía del Distrito de Tetuán y 29 Certamen de Danza Española, con premios como “De la Crítica” o “AISGE al Bailarín Sobresaliente”. Premi d'interpretació en la Convocatoria Nacional de Castelló.

 

Actual components en Cía Manuel Liñan i recentment estrena les seves pròpies peces com a creador en festivals de Barcelona i Madrid.

 

A pesar de la seva temprana edat, ja ha recorrido ciutats del món enter; Nova York, Miami, Londres, Mèxic DF, Bogotà, entre altres.

 

 

SUSANA CASAS

 

Susana va començar a ballar als 8 anys amb José Galván. Més tard, va aprendre de Matilde Coral i Manolo Marín.

 

NOM: Susana Casas

LLOC I ANY DE NAIXEMENT: Sevilla, 1977

ESTUDIS: Susana va començar a ballar als 8 anys amb José Galván. Més tard, va aprendre de Matilde Coral i Manolo Marín.

CARRERA: Uns anys més tard va començar a actuar a l'estranger debutant a França l'any 1992 on va romandre uns anys. Després va viatjar a Mèxic DF i als Països Baixos amb l'espectacle “Fiesta Gitana” de Curro Vélez. L'any 1996 va anar al Japó amb l'espectacle “Carmen” de Yoko Komatsubara en el qual va ballar amb Alejandro Granados, Torombo i Luis Ortega.

Ha rodat un parell de programes de televisió com “Venta del duende” i ha participat en la pel·lícula “Flamenco” de Carlos Saura amb el ballet de Matilde Coral i en el documental “Dances of the world” de Discovery Channel.

L'any 1994 es va incorporar a la companyia de Mario Maya als espectacles “De lo flamenco” i “De Cai a Cuba” que van presentar a la Bienal de Sevilla.

Va compaginar la seva feina amb actuacions en tablaos importants com els Cordobes de Barcelona, ​​l'Arenal, el Palacio Andaluz o Los Gallos de Sevilla.

Va formar part del Ballet de Cristina Hoyos durant sis anys als espectacles “Arsa y Toma” de Ramón Oller, “Al compás del tiempo”, “Tierra Dentro” de José Luis Casto, “Tiempo y Compás” i “Yerma”, en la qual va ser ballarina principal l'any 2003 i ho va aconseguir.

L'any següent es va incorporar al Ballet Flamenc Andalús de Cristina Hoyos en els espectacles “Viaje al Sur” de Ramón Oller i “Romancero Gitano” de José Carlos Plaza.

També ha col·laborat en la col·lecció didàctica de Pedro Sierra “Ritmo Flamenco Rhythm”

 

JESÚS ORTEGA

Jesús Ortega (Badajoz, Extremadura, 1979) és considerat el ballarí i coreògraf més internacional d'Extremadura, la regió que, juntament amb Múrcia i Andalusia, va consolidar el 2010 el flamenc com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. No en va, Jesús Ortega és el referent. per a la dansa flamenca d'aquesta comarca no només com a professor i solista a l'escenari i al seu Centre Flamenc, sinó també a les aules, on s'ha convertit en tècnic assessor de la Universitat d'Extremadura i la Diputació de Badajoz en el programa “Aula Flamenco”. ” que ja s'ha Consolidat, ja forma part del projecte Flamenco en Red de Andalucía, i del programa didàctic d'Universitats com la de Cadis.

Solista i coreògraf de la professora Cristina Hoyos al llarg de la seva trajectòria ha treballat com a ballarí i ajudant de coreografia amb directors de la talla de José Carlos Plaza en muntatges com "Yerma", "Romancero Gitano", o "Poema del cante jondo". ”. Com a ballarí va participar a la pel·lícula Hanna (2011) del director britànic Joe Wright, protagonitzada per Saoirse Ronan, Eric Bana i Cate Blanchett. També, com a ballarina i ajudant de coreografia de Cristina Hoyos, a la pel·lícula “Lola” (2007) dirigida per Miguel Hermoso i que narra la vida de l'artista Lola Flores (La Faraona).

La visió internacional de la seva manera de concebre el flamenc l'ha portat davant figures de rellevància pública com la duquessa d'Alba, la duquessa de Cornualla, Camilla Parker Bowles o l'emperador del Japó Naruhito.

 

RAQUEL HEREDIA REYES “LA REPOMPILLA”

 

Raquel Heredia Reyes, coneguda artísticament com La Repomilla, és filla de Rafaela La Repompa i del guitarrista Luis Heredia així com la germana d'Amparo Heredia. Nascuda a Màlaga en el si d'una família gitana l'any 1979, va començar a ballar a Nova York als 15 anys, formant part de la companyia de Juan Andrés Maya. Com la seva germana, es va traslladar a Màlaga l'any 2002 i va començar a treballar a Mesón La Repompa. Al llarg del temps ha compartit escenari amb grans artistes del flamenc com Juan Andrés Maya, Manuel Liñán, Amador Rojas, El Choro, Pepe Torres, etc.

Artistes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more