show flamenc

Septembre del 45º Aniversari: La Aristocracia del Flamenco amb la presencia de Juan de Juan

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Tablao Flamenco Cordobes presenta en motiu del seu 45è Aniversari seva Cicle La Aristocràcia del Flamenc amb Farruquito, Juan de Juan, Amador Rojas, Karime Amaya, Belén López i Sara Barrero. L'ARISTOCRÀCIA DEL FLAMENC és una volta artística que recull diferents propostes estètiques que tenen com a nexe comú l'excel·lència, dins el marc que entenem com Tradició i puresa.
Artistes

Tablao Flamenco Cordobes presenta en motiu del seu 45è Aniversari seva Cicle La Aristocràcia del Flamenc amb Farruquito, Juan de Juan, Amador Rojas, Karime Amaya, Belén López i Sara Barrero.

L’ARISTOCRÀCIA DEL FLAMENC és una volta artística que recull diferents propostes estètiques que tenen com a nexe comú l’excel·lència, dins el marc que entenem com Tradició i puresa.

Cognoms il·lustres, al costat dels joves talents de l’actualitat, el contrast i la motivació en la bellesa dels diferents estils.

L’extraordinària universalitat del flamenc en reunir en diferents espectacles a Sevilla i Catalunya, la consagració del reconocidoFarruquito amb bailaoras catalanes situades al capdamunt de la consideració professional pels entesos, Belén López i Karime Maya.

Així com altres joves catalans, al cim del reconeixement artístic Jesus Carmona, Sara Barrero o El Yiyo nascuts a Barcelona … i Sevilla en l’art de Juan de Juan o Amador vermelles …

En diferents graons de l’escala professional, els joves i els consagrats, units pel talent i l’excepcional competència motivadora com a camí cap a un clímax que anomenem follet.

Al llarg del mes de setembre: Juan de Juan, Amador Rojas, Karime Maya, Susana Casas, Sara Barrero i Davinia Jaén seran els protagonistes d’aquest cèlebre cicle que un cop més reunirà sobre el mític tablao de la Rambla a les més joves promeses del flamenc del panorama internacional i els dies 4, 8 i 23 de setembre a tres gales especials al Palau de la Música Catalana. Aconsegueix ja les teves entrades!

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more