show flamenc

Septiembre en Tablao Flamenco Cordobes

De fins

Entrades
Tornar als espectacles
Setembre a Tablao Flamenco Cordobes Al setembre, la llum i la calor segueixen alegrant la Rambla i els seus bulliciosos carrers. Per a aquest mes, Tablao Flamenco Cordobes ha aconseguit reunir un elenc d'artistes de primera categoria. Una trobada en la cimera del ball del que traurà un espectacle únic que segur romandrà a la retina dels que el vegin.
Artistes

Setembre a Tablao Flamenco Cordobes

Al setembre, la llum i la calor segueixen alegrant la Rambla i els seus bulliciosos carrers. Per a aquest mes, Tablao Flamenco Cordobes ha aconseguit reunir un elenc d’artistes de primera categoria. Una trobada en la cimera del ball del que traurà un espectacle únic que segur romandrà a la retina dels que el vegin.

Farru

La família Farruco és la saga de balladors flamencs i gitanos més importants que existeix i Farru, un dels tres germans que segueixen en actiu, estarà amb nosaltres en Tablao Flamenco Cordobes l’1 al 15 de setembre. Antonio Fernández Montoya, més conegut com “Farru”, ha dirigit i representat el seu propi espectacle com a solista pels tablaos i escenaris més prestigi del món, entre ells el City Center de Nova York. També ha actuat al costat d’estrelles de la música com Beyoncé, Björk, Marc Anthony i Paulina Rubio i va compartir gira mundial amb el tristament mort Mestre Paco de Lucía.

Karime Amaya

Incansable i merescuda hereva del cognom Amaya, Karime Amaya (1-31 d’agost) segueix portant els seus espectacles a teatres de tot el món, i especialment al seu Mèxic natal. Nova York, Tòquio, Albuquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid, Mont-de-Marsan són algunes de les ciutats que ha visitat, amb els seus propis espectacles i col·laborant amb altres artistes de la talla de Farruquito, Antonio Canales o Mario Maya, entre altres.

És també una de les protagonistes del documental “Bajarí” d’Eva Vila, que mostra el món flamenc a Barcelona. Va fer el seu debut professional amb tan sols 9 anys a la companyia dels seus pares, la bailaora “La Winy” i el guitarrista Santiago Aguilar, i des de llavors la seva extensa carrera l’ha portat a ser una de les balladores de referència, especialment a Barcelona.

Belén López

Tenim també de tornada a la tarragonina Belén López a partir del 26 d’agost. Bailaora precoç en tots els aspectes, la seva formació en dansa clàssica, que aplica també als seus coreografies de flamenc, li permet realitzar les acrobàcies més espectaculars sense perdre gens d’autenticitat i d’estètica flamenca. Va iniciar la seva carrera sent una nena, durant la inauguració del Carrer Carmen Amaya a Barcelona, ​​en presència del llavors alcalde de la ciutat Pasqual Maragall. Les seves tremendes condicions per a la dansa l’han portat als teatres més importants del món des de nena, arribant a representar Espanya en diverses edicions de la Fira de Turisme Internacional (Inturfest). Es tracta d’una de les més completes balladores joves, a més d’una referència del flamenc de Catalunya.

Amador Rojas

Com singular representant de Sevilla, després d’un any allunyat dels escenaris de Barcelona, ​​torna Amador Rojas (16-30). Deixeble del llegendari Farruco, qui li ensenyo les bases del món flamenc, la seva passió per la dansa l’empeny cap a una contínua recerca com autodidacta, creant les seves pròpies coreografies amb un estil personal i inimitable. Geni creador, la seva reeixida carrera l’ha portat a guanyar diversos premis, com el Premi “Artista Revelació” a la Biennal de Flamenc del 2008, el Premi “La Venencia Flamenca” 2009 o el The Golden Lyre Musicianship Award 2010.

Sara Barrero

Acompanyant-durant la primera meitat del mes tornarà a enlluernar-nos amb el seu art Sara Barrero, bailaora habitual en Tablao Flamenco Cordobes amb una extensa i valuosa carrera a les seves esquenes. Sara estarà amb nosaltres el 15 al 30 de setembre

Guitarra

El cant i el ball llisquen al ritme de la música que neix de les guitarres, guitarres tocades amb mestria pels artistes que tenim la sort de tenir durant tot el mes de setembre:

David Cerreduela

Fill del gran guitarrista “El Nani”, ha tocat per als flamencs més coneguts, ha acompanyat a Enrique Morente durant anys i ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya. El seu fill, Israel Cerreduela, segueix els passos del seu pare i del seu avi i als seus 22 anys ha treballat amb artistes de la talla d’Enrique Morente, Sara Baras, Antonio Canales, Guadiana, entre d’altres i ha trepitjat els principals teatres d’Espanya.

Completant el trio de guitarres tenim a l’Tuto, un jove guitarrista amb una trajectòria que sembla imparable. Va començar a tocar a l’edat de 14 anys al Tablao del Carme a Barcelona i tot i que és molt jove, Fernández treballa amb artistes de la talla de Sara Baras i en diversos espectacles amb La Farruca i El Farru, així com amb cantaores com Montse Cortés, Duquende i Ginesa Ortega.

cant

Maria del Mar Fernández

La cantaora gaditana Maria del Mar Fernández ja tenia una àmplia trajectòria a Espanya i l’estranger abans de conquistar al públic de l’Índia a l’estiu de 2011 amb la seva interpretació de Senyoreta, tema principal del èxit de taquilla de Bollywood rodat a Espanya Només es viu una vegada ( Zindagi Na Milegi Dobara, 2011 – Zoya Akhtar). Anys després Maria del Mar fitxa per la companyia de Paco Peña i recorre gran part del món durant quatre anys. Anglaterra, Austràlia, Nova Zelanda, Israel, EUA, Amèrica del Sud … La cantant col·labora amb primeres figures del flamenc com Antonio Canales, Carmen Cortés, Manuel Morao i el Nou Ballet Espanyol.

Juan Manzano “Coco”

Tota una institució del flamenc a Barcelona, ​​el seu cant temperamental, ric de evocadors records i desbordant naturalitat li fa una promesa clara en l’univers flamenc.

Antonio Campos “Bocaillo”

Nascut a Barcelona, ​​al barri de Bon Pastor, es va criar des de petit en un ambient flamenc. Es forma com a cantaor professional en Tablao Flamenco Cordobes, treballant amb grans artistes, noms com Karime Amaya, la Susi, Pastora Galván, Jesús Carmona, Angelita Montoya, Guadiana, el Jonc, el Farru, Patricia Guerrero, José Maya, Alfonso Llosa, Marc flors, Olga Pericet o la Moneta. De la mà de grans cantaores per ballar, com Manuel Tane, Antonio Villar, Ros de Pruna o el Coco, acaba de polir el seu talent.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more