show flamenc

Trobades en el Cim del Ball

De 1 de agosto fins 31 de agosto

Entrades
Tornar als espectacles
Balladors José Maya Torna el cor i l'elegància de José Maya. Nen prodigi nascut en una família d'artistes, inicia la seva carrera en els escenaris al Teatre Albéniz amb només nou anys, compartint cartell amb mestres com Antonio Canales, Juan Ramírez o Enrique Morente. Considerat un dels artistes flamencs més importants del món, ha treballat al costat d'estrelles de la música internacional com Marc Anthony, Björk o Beyoncé i ha col·laborat amb els més importants artistes flamencs dels últims anys: Tomatito, Güito, Ketama, Estrella Morente, Belén Maya, els Farruco o Israel Galván, entre molts altres. Juan de Juan També comptarem amb l'emblemàtic bailaor Juan de Juan. Natural de Sevilla, Juan ha participat en els espectacles més importants en escenaris i tablaos de tot Espanya, en els Festivals de flamenc internacionals i les escenes de teatres com City Center de Nova York, Champs Elysées de París, Teatre Nacional de Milà, Teatre Nacional de Costa Rica, Teatre Belles Arts de Mèxic, Teatre Teresa Carreño de Veneçuela, Teatre Nacional de Brasília, Teatre de l'Òpera de Polònia, Teatre Bunkamura Orchard Hall de Tòquio, Teatre Sadler 's Wells de Londres entre molts altres. Karime Amaya (del 6 d´Agost al 26 d´agost) A l'agost torna la passió i l'art infinit de Karime Amaya, neboda néta de Carmen Amaya i balladora de prestigi internacional consolidat. La seva dansa desborda força i temperament i el seu art ja ha enlluernat a espectadors i crítics de tot el món. Ciutats com Nova York, Tòquio, Alburquerque, Quito, Nou Mèxic, Madrid o Mont-de-Marsan són només alguns dels llocs que ja han caigut als seus peus. Sara Barrero Sara ens enlluernarà amb el seu art de ball flamenc. Sara Barrero, ballarina de flamenc regular en el nostre elenc en Tablao Flamenco Cordobes, té una extensa i valuosa trajectòria com a balladora de flamenc.
Artistes

Guitarristes

David Cerreduela

Fill del famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als flamencs més coneguts, ha estat guitarrista del Ballet Nacional d’Espanya i ha col·laborat també en nombrosos discos. Actualment es troba col·laborant amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona.

Israel Cerreduela

Ha treballat amb artistes de prestigi com Antonio Canales, Sara Baras o Enrique Morente, entre altres. Va néixer al barri flamenc de Cañoroto a Madrid igual que altres artistes flamencs com David El Viejín, Gerónimo, La Excepción …

Eugenio Santiago

Guitarrista versàtil, és un dels joves més prometedors de la guitarra flamenca a Barcelona. Posseeix un gran cantarella flamenc i és ja capaç d’acompanyar tots els pals del flamenc. Ha estat reconegut ja amb diversos premis, entre els quals podem destacar el segon premi del certamen internacional de l’Hospitalet i també el primer premi al millor acompanyament al cante per bulerías.

Cantaors

Maria del Mar Fernández

La cantant gaditana Maria del Mar Fernández ja tenia una àmplia experiència a Espanya a l’estranger abans de conquerir a l’audiència de l’Índia en l’estiu de 2011 amb la seva cançó “Senyoreta”, tema principal de la exitosa filmació de Bollywood a Espanya ” hacer vidas una vez “(Zindagi Na Milegi Dobara, 2011 – Zoya Akhtar).
Actualment, Maria del Mar Fernández va llançar el 2013 el seu primer àlbum en solitari “A Woman Cadiz Bollywood” i, entre moltes altres actuacions, destaca la de Canal Festa Ràdio, pertanyent a Ràdio Televisió Andalusia (LRTV).

Antonio Campos Muñoz

Aquest cantaor, apassionat de l’art flamenc des del bressol, comença a treballar el 1998 al Tablao la Reina Mora de Granada gràcies a Angustias la Mona, bailaora Granaína. Des de llavors ha estat company i amic d’algunes de les figures més grans d’aquest art com Mario Maya, Enrique Morente, Manuela Carrasco, Pepe Habichuela, Jose de la Tomasa. . . .
El 2009 presenta el seu primer disc en solitari “Corral del Carbón” i en 2015 publica Escriviendo en el Alfar, llibre-disc on fusiona la seva poesia amb la seva música. Més recentment publica el llibre de relats “Des de la Alhambra yo te lo cuento”, la presentació va tenir lloc a Tablao Flamenco Cordobés.

El Quini de Jerez

Al llarg de la seva carrera ha treballat amb multitut d’artistes importants, com Tomasa Guerrero “La Macanita”, Fernando Terremoto, Elu de Jerez o Merchora Ortega, entre d’altres.
Ja amb 20 anys, madur com a cantaor, decideix aventurar-se en el cant i deixar enrere la seva etapa com a palmero. Al Lagar de Graella, un dels locals més emblemàtics de Jerez s’inicia com cantaor i comencen les seves Actuacions en penyes, certàmens i festivals, guanyant primer premi del Certamen de Cants per Bulería de Jerez un any després.
Després del seu èxit va ingressar en la companyia d’Antonio Gades, recorrent el món gira després gira: EUA, França, Londres, Califòrnia, el Marroc o el Brasil han estat alguns dels seus destins.

Manuel de la Nina

Va debutar el 2001 amb tan sols 8 anys a la Biennal de Sevilla al Teatre López de Vega. En començar la seva carrera com a solista va actuar en diferents escenaris de Jerez com Penya Pepe Alconchel, Penya de la Bulería, Penya Tío José de Paula o Penya el Pescaero. En 2017 ha tret al mercat un disc anomenat Pasaje juntament amb companys com Rafael del Zambo, Enrique Rebló i Fernando del Morao, amb la participació especial de Diego del Morao i Manuel Parrilla. També va actuar en grans teatres com el Teatre Villamarta de Jerez, el Gran Teatre de Màlaga i el Teatre Fibes de Sevilla.

Trobades en el Cim del Ball

L'agost ja és aquí, les Rambles estan plenes de gent. En aquest ambient estiuenc Tablao Flamenco Cordobes ofereix un oasi amb la millor cuina mediterrània i un espectacle de flamenc de primera classe. Aquest mes acollirem a grans ballarins, reconeguts per la crítica i el públic: JOSÉ MAYA, JUAN DE JUAN, KARIME AMAYA i SARA BARRRERO.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more