Tornar a les notícies
maig 18, 2022

El Farru, essència i tradició flamenca en l’històric tablao de la Rambla de Barcelona

Antonio Fernández Montoya, El Farru, torna a Tablao Flamenco Cordobes entre el 17 i el 26 de febrer (excepte el dia 23, que actuarà al Festival Internacional de Jerez). El bailaor sevillà és germà del gran bailaor Farruquito i del Carpeta així com nét de l'reconegut bailaor Farruco, de qui adopta el seu nom.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

El Farru

Antonio Fernández Montoya, El Farru, porta a la sang l’essència d’un llinatge que des de dècades ha trepitjat les festes flamenques, tablaos, teatres i festivals de tot el món. El bailaor sevillà, germà de el bailaor Farruquito i nét d’Antonio Montoya Flors, El Farruco, una de les grans figures de el flamenc de segle XX i que en la dècada dels 70 ja ballava a Tablao Flamenco Cordobes, torna a Barcelona després de la seva espectacle nadalenc al Teatre Tívoli. El bailaor sevillà estarà acompanyat dels balladors El Tete i Paloma Fantova i els cantaores Davinia Jaén, Manuel Tane, Juan Manzano EL Coco i Antonio Fernández i els guitarristes El Tati i David Cerreduela.

 

En aquesta ocasió Farru torna a l’essència ia la intimitat dels tablaos trepitjant un cop més l’històric local de la Rambla de Barcelona: Tablao Flamenco Cordobes. El icònic escenari de la Rambla compleix els seus 50 anys i prepara unes programacions estrella durant tot l’any que comptaran amb actes i espectacles que es revelaran molt aviat.

 

Entre el 16 i el 27 de Febrer (excepte el dia 23, que abandonarà Barcelona per actuar al Festival Internacional de Flamenc de Jerez) els apassionats de el flamenc podran gaudir de la ballada de Farru en Tablao Flamenco Cordobes costat dels balladors Paloma Fantova i El Tete (germà petit de l’bailaor el Yiyo i una de les joves promeses de el flamenc català) i la cantaora Davinia Jaén entre d’altres. Aquest és un dels pocs tablaos d’Espanya en el qual els seguidors de flamenc poden gaudir de programacions i artistes de talla internacional en un espai tan íntim i proper a l’escenari.

 

Farru és un bailaor que ja ha omplert festivals i teatres d’Espanya, Nova York, Japó, Mèxic o Rússia i que ha compartit escenari amb artistes de la talla de Farruquito, Antonio Canales, Tomatito o El Barri i que ha col·laborat en les gires de artistes no flamencs com Beyoncé, Marc Antonhy, Paulina Rubio o Björk.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more