show flamenc

Inspiració i raça

De Febrer 16 fins Febrer 29

Entrades
Tornar als espectacles

Entre el 16 i el 29 de Febrer Tablao Flamenco Cordobes comptarà amb un elenc de talla internacional encapçalat per Antonio Fernández Montoya, Farru, i tindrà també en el ball a Tete Fernández i Paloma Fantova. L'històric tablao de la Rambla de Barcelona, ​​que aquest any 2020 compleix el seu 50 aniversari, comptarà també sobre el seu escenari amb els cantaores Davinia Jaén, Manuel Tane, José Manuel Zambullo i Juan Manzano El Coco.

 

 

ARTISTA CONVIDAT: Antonio Fernández Montoya 'FARRU' (del 16 al 27 de febrer excepte el 23)

Antonio Fernández Montoya, més conegut com 'El Farru', forma part d'una de les famílies flamenques més importants i reconegudes: la saga dels Farruco. Farru va debutar en l'escena internacional amb només 2 anys a Berlín i va formar el 1998 (amb 10 anys) la seva pròpia companyia, 'Els gnoms de el flamenc', amb la qual va participar en festivals de tota la geografia internacional com a Colònia i Kíev. En 2001 va participar en l'espectacle del seu germà Farruquito i Família 'a Nova York. Aquest mateix any va girar com a solista per Mèxic amb Antonio Canales. Al febrer de 2006 estrena el seu propi espectacle, titulat Farruco, i que va presentar en els millors teatres de el món, entre ells el City Center de Nova York. A part de la seva faceta com ballador, ha col·laborat com a autor en diversos discos i en diferents espectacles de Tomatito, El Barri etc., així com en l'espectacle de Farruquito, 'Puro', on part de la música i lletres són seves. Durant un temps va compartir gira mundial amb Paco de Lucía. En 2017 presenta al costat dels seus germans Juan Fernández Montoya Farruquito i Manuel Fernández Montoya 'El Carpeta' l'espectacle TR3S.

 

 

 

el Tete

Ricardo Fernández, conegut com El Tete, és un jove bailaor nascut a Badalona en el si d'una família gitana i que, malgrat la seva joventut, ja s'ha guanyat el seu lloc en el terreny de el ball flamenc. Germà de l'bailaor El Yiyo Fernández, demostra a través de la seva força i elegància una gran maduresa artística en cada actuació, el que ha valgut per obtenir grans crítiques d'aficionats i professionals de l'flamenc. Entre les seves referències més directes estan Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito o el seu germà El Yiyo.

 

 

 

Paloma Fantova

Paloma Fantova és una bailaora de flamenc nascuda a Cadis i que va començar a ballar des de molt petita. Amb quatre anys comença a sentir el flamenc i amb tan sols vuit anys guanya el concurs de talents de TVE "Premis Veig Veig". La bailaora va participar en coreografies de Manuela Carrasco al Japó i va realitzar gires per teatres de tot el món com Nova York, Washington, París, Londres o El Caire. Va participar en l'espectacle "Calé" de Joaquín Corts i el 2012 alterna la seva presència a Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona amb la presentació del seu espectacle "Sensibilitats". La bailaora també ha participat en treballs de Tomatito i en l'espectacle en homenatge a la gran bailaora Carmen Amaya, produït per Tablao Flamenco Cordoobes, al costat de Karime Amaya i Pastora Galván. Al gener de 2019 va presentar al Festival de Jerez el seu nou espectacle: BRESSOL.

Artistes

Cantaores

 

 

Davinia Jaén

Va començar la seva carrera als 14 anys a Jerez, va actuar en nombrosos tablaos i penyes de la ciutat i va aprendre de Juan Parrilla al teu tablao El Lagar d’oncle Parrilla. Més tard es va mudar a Sevilla on va tenir l’honor d’aprendre i seguir creixent com a artista de la mà de José de la Tomasa, Paco Taranto, Jeromo Segura, Laura Vital, José Galván, Carmen Ledesma i molts més. Va aprendre cant amb José Vargas “El Mico” i Joaquín “Zambo”, sagetes amb Juan Romero “El Maco”, va estudiar a la fundació de cant flamenc amb Cristina Heeren.

 

 

 

 

Juan Manzano “El Coco”

Nascut a Sant Roc, és probablement una de les veus més flamenques de Barcelona. Autèntic i amb el flamenc en el seu ADN. També té una veu prodigiosa, capaç d’un cant temperamental, ric en records evocadors i una naturalitat desbordant. Joan és una institució flamenca de Barcelona i no deixa de sorprendre’ns any rere any.

 

 

 

José Manuel Doya Zambullo

El barceloní José Manuel Doya, “Zambullo”, torna a Tablao Flamenco Cordobes. D’arrels Jerez i de cant pur, gitano i de cor. El cantaor ha recorregut les sales i teatres més importants d’Espanya i ha actuat al costat d’artistes com Joaquín Cortés, Antonio Canals, Farru, Pastora Galván o Rubén Olmos entre d’altres.

 

 

 

Manuel Tañé

Manuel Tañé un autèntic cantaor gitano de Jerez de la Frontera. El seu cant ha estat definit com “salvatge” per artistes i crítics. Manuel porta aquesta qualificació amb orgull ja que la seva forma d’expressar el flamenc posseeix un atractiu ancestral i un sentit poques vegades oïda.

 

 

 

GUITARRISTES

 

 

 

David Cerreduela

Fill d’el famós guitarrista “El Nani”, ha tocat per als artistes flamencs més famosos, ha estat guitarrista de l’Ballet Nacional d’Espanya i també ha col·laborat en nombrosos àlbums. Actualment està treballant amb Tablao Flamenco Cordobes Barcelona. Als 14 comença la seva carrera professional acompanyant ni més ni menys que a Lola Flores, i a Merche Esmeralda. Més tard forma part de la companyia d’Antonio Canales en les obres de Torero o Gitano.

 

 

 

Luis Santiago “El Tati”

Luís Santiago “El Tati” va començar la seva carrera als 12 anys, inicialment com a percussionista i posteriorment com a guitarrista, acompanyant a Mercedes Amaya i Santiago Aguilar, els seus pares. El Tati ha participat en espectacles i festivals com “Sang Llatina” amb la Companyia Nacional de Dansa, Festival Flamenc Internacional de Nova Mèxic, Tablao El Flamenc de Tòquio, Festival Flamenc Internacional d’USA al costat de Manuela Carrasco, Festival d’Albuquerque o FESTIVAL Mont de Marsan.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more