Tornar a les notícies
maig 18, 2022

Tablao Flamenco Cordobes participa a la Festa del Roser amb la decoració floral de la seva façana de la Rambla

Les Rambles es vesteixen de color fins el proper divendres 11 d'octubre. El cèntric passeig de Barcelona celebra des del passat dissabte 5 d'octubre la "57 Festa del Roser", organitzada per Amics de la Rambla amb l'objectiu de reivindicar la cultura de la flor i animar els veïns i veïnes de la ciutat comtal a redescobrir la zona i tornar a comprar flors com s'ha fet tradicionalment. Tablao Flamenco Cordobes, l'històric local de flamenc a Barcelona, participa amb l'decoració floral de la façana.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

Festa del Roser

Les Rambles es vesteixen de color fins el proper divendres 11 d’octubre. El cèntric passeig de Barcelona celebra des del passat dissabte 5 d’octubre la “57 Festa del Roser”, organitzada per Amics de la Rambla amb l’objectiu de reivindicar la cultura de la flor i animar els veïns i veïnes de la ciutat comtal a redescobrir la zona i tornar a comprar flors com s’ha fet tradicionalment.

 

Tablao Flamenco Cordobes ha participat en aquesta nova edició de la Festa del Roser així com la Les Golondrias, el Mirador Colom, l’Arts Santa Mònica, el Museu de Cera, l’Hostal Mare Nostrum o al Palau de la Virreina entre d’altres. Els guardonats amb el premi Ramblista d’Honor d’aquesta edició seran el president de Saba, Salvador Alemany; el periodista i escriptor Arturo San Agustín, i el Teatre Romea, que el rebran el dimarts 15 d’octubre a l’Ajuntament de Barcelona.

Tablao Flamenco Cordobes

Les Rambles de Barcelona es vesteixen de color per a la Festa del Roser

Aquest projecte, que ha estat titulat “La Rambla en Flor”, compta amb la col·laboració de comerços, veïns i entitats així com del Gremi de Floristes i de l’Escola d’Art Floral i Paisatgisme. Durant aquesta edició es realitzen activitats com “Una flor, un desig” davant del Palau de la Virreina, jocs a la Rambla, rutes per comerços emblemàtics i la ruta literària “La Rambla de Les Lletres”. També es desenvolupen visites i portes obertes a edificis emblemàtics com l’Arts Santa Mònica, Fundació Enric Miralles, Gran Teatre del Liceu, Museu Marítim, Palau Güell, Palau Moja i la Reial Acadèmia de Ciències i Arts, entre d’altres.

Tablao Flamenco Cordobes
Tablao Flamenco Cordobes

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more