Tornar a les notícies
maig 17, 2019

El Carpeta torna a Tablao Flamenco Cordobes després del seu èxit al Festival Ibèrica Contemporània de Mèxic

Entre el 6 de juliol i el 20 de juliol la ciutat mexicana de Querétaro acull la setena edició del Festival biennal Ibèrica Contemporània, una cita amb el flamenc, moda, el setè art i la gastronomia. Manuel Fernández Montoya (el Carpeta) va participar a la cita amb un espectacle el passat 12 de juliol. Després del seu pas per Mèxic el Carpeta tornarà a Tablao Flamenco Cordobes durant la primera quinzena d'Agost en l'espectacle 'Jove Talent Flamenco'.

maig 17
Tablao Flamenco Cordobes

El Carpeta al Festival Ibèrica Contemporània

Entre el 6 de juliol i el 20 de juliol la ciutat mexicana de Querétaro acull la setena edició del festival biennal Ibèrica Contemporània, una cita amb el flamenc, moda, el setè art i la gastronomia. Manuel Fernández Montoya (el Carpeta) va participar a la cita amb un espectacle el passat 12 de juliol. El bailaor sevillà de 21 anys i pertanyent a la saga dels Farruco (el seu avi era la llegenda del flamenc Antonio Montoya Farruco, la seva mare La Farruca i és el germà petit dels balladors Farruquito i Farru) va actuar al festival durant la Gala Ibèrica .

 

Després del seu pas per Mèxic el Carpeta tornarà a Tablao Flamenco Cordobes durant la primera quinzena d’Agost en l’espectacle ‘Jove Talent Flamenco’, en què compartirà escenari amb Tete Fernández i que comptarà amb artistes convidades com Sara Barrero i Davinia Jaén.

 

Durant el festival Ibèrica Contemporània també es va realitzar un homenatge a la bailaora catalana Antonia Santiago “La Chana” i van actuar altres artistes flamencs que solen trepitjar Tablao Flamenco Cordobes com els cantaores Antonio Campos i Ezequiel Montoya (que també serà a la segona quinzena d’agost juntament a El Carpeta) així com els guitarristes Oscar Lago i José Luis Medina entre d’altres.

 

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.