Tornar a les notícies
maig 18, 2022

El Carpeta torna a Tablao Flamenco Cordobes després del seu èxit al Festival Ibèrica Contemporània de Mèxic

Entre el 6 de juliol i el 20 de juliol la ciutat mexicana de Querétaro acull la setena edició del Festival biennal Ibèrica Contemporània, una cita amb el flamenc, moda, el setè art i la gastronomia. Manuel Fernández Montoya (el Carpeta) va participar a la cita amb un espectacle el passat 12 de juliol. Després del seu pas per Mèxic el Carpeta tornarà a Tablao Flamenco Cordobes durant la primera quinzena d'Agost en l'espectacle 'Jove Talent Flamenco'.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

El Carpeta al Festival Ibèrica Contemporània

Entre el 6 de juliol i el 20 de juliol la ciutat mexicana de Querétaro acull la setena edició del festival biennal Ibèrica Contemporània, una cita amb el flamenc, moda, el setè art i la gastronomia. Manuel Fernández Montoya (el Carpeta) va participar a la cita amb un espectacle el passat 12 de juliol. El bailaor sevillà de 21 anys i pertanyent a la saga dels Farruco (el seu avi era la llegenda del flamenc Antonio Montoya Farruco, la seva mare La Farruca i és el germà petit dels balladors Farruquito i Farru) va actuar al festival durant la Gala Ibèrica .

 

Després del seu pas per Mèxic el Carpeta tornarà a Tablao Flamenco Cordobes durant la primera quinzena d’Agost en l’espectacle ‘Jove Talent Flamenco’, en què compartirà escenari amb Tete Fernández i que comptarà amb artistes convidades com Sara Barrero i Davinia Jaén.

 

Durant el festival Ibèrica Contemporània també es va realitzar un homenatge a la bailaora catalana Antonia Santiago “La Chana” i van actuar altres artistes flamencs que solen trepitjar Tablao Flamenco Cordobes com els cantaores Antonio Campos i Ezequiel Montoya (que també serà a la segona quinzena d’agost juntament a El Carpeta) així com els guitarristes Oscar Lago i José Luis Medina entre d’altres.

 

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more