Tornar a les notícies
maig 18, 2022

El talent jove es cita a Tablao Flamenc Cordobes de Barcelona amb El Carpeta i El Tete

Barcelona es prepara per a un agost carregat de flamenc a través d’una cita amb el talent més jove. Tablao Flamenco Cordobes, l’històric local de les Rambles de Barcelona, programa l’espectacle “Joven Talento Flamenco” entre l’1 i el 15 d’agost amb dos dels grans joves figures flamenques actuals: Manuel Fernández Montoya (La Carpeta) i Ricardo Fernández Ribas (El Tete) El Carpeta i El Tete estaràn acompanyats durant l’espectacle de la balladora Sara Barrero, la cantant Davinia Jaén, els cantaires Manuel de La Nina, Luis de La Fefa i Antonio Campos “Bocaíllo” i els guitarristes David Cerreduela, Israel Cerreduela i Justo Fernández “ Tuto ”

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

Barcelona es prepara per a un agost carregat de flamenc a través d’una cita amb el talent més jove. Tablao Flamenco Cordobes, l’històric local de les Rambles de Barcelona que ja està preparant els seus 50 aniversaris per al proper any 2020, programa l’espectacle “Jove Talent Flamenc” entre el 1 i el 15 d’agost amb els dos grans joves flamenques actuals : Manuel Fernández Montoya (El Carpeta) i Ricardo Fernández Ribas (El Tete). Els balladors estaran acompanyats durant l’espectacle de la balladora Sara Barrero, la cantaora Davinia Jaén, els cantaires Manuel de La Nina, Luis de La Fefa i Antonio Campos “Bocaíllo” i els guitarristes David Cerreduela, Israel Cerreduela i Justo Fernández “Tuto”.

 

El sevillà Manuel Fernández Montoya, conegut artísticament com La Carpeta, és un dels joves més importants i reconeguts de tot el món. Baixa la influència del seu abuelo, “Farruco” i els seus germans alcaldes “Farruquito” i “Farru” (aquest últim estar a Tablao Cordobes Flamencs durant la segona quinzena d’agost), és un garant que té un pes de la seva edat i ja va participar als festivals i espectacles més importants d’Espanya així com a països com a Mèxic, Estats Units, Colòmbia o Brasil entre molts altres. La seva primera actuació va ser els 5 anys junts a la seva “Farruca” i, des d’aquest moment, la seva trajectòria artística no té parado de creador i va rebre galardons com el premi de la revelació de les Escoles Internacionals de Flamenc d’Andalusia entre d’altres. A més ha compartit escenari amb artistes de la talla de Paco de Lucía, Miguel Poveda o Alejandro Sanz. El 2018, es van unir als seus germans Farruquito i Farru a la posada en marxa de l’espectacle Flamenc TR3S.

 

Ricardo Fernández, conegut com “El Tete”, és un jove jove nascut a Badalona al seno d’una família gitana i que, un soroll de la seva joventut, es va convertir en el seu lloc al terreny del flamenc. German de El Yiyo Fernández, demostra a través de la seva força i elegancia una gran artística artística en tota actuació, que té un valor per obtenir grans crítiques d’afeccionats i professionals del flamenc. Entre les referències i influències amb les que es creuen Ricardo Fernández estan Joaquín Cortés, José Maya, Farruquito o el seu germà El Yiyo.

 

Sara Barrero és una garantia amb una gran i valiosa trayectoria com a artista de flamenc a Barcelona. Sara Barrero va iniciar la seva carrera amb 16 anys i va recórrer la seva llarga experiència a nombrosos festivals nacionals i internacionals com a son festivals de flamencs a París, Marsella, Lió i Nimes a França o el Festival Flamenc d’EUA entre molts altres. A més, ha compartit escenaris amb artistes com Belén Maya, Fernando Terremoto o Eva La Yerbabuena entre molts.

 

Davinia Jaén va començar la seva carrera amb 14 anys a Jerez. Poco temps després de mudar-se a Sevilla per continuar la seva formació flamenca, que es va presentar amb Juan Parrilla, amb artistes com José de La Tomasa, Paco Taranto, José Galván o Carmen Ledesma entre d’altres. A més, va estudiar cante flamenc amb Cristina Heeren i va actuar en nombrosos festivals i teatres de tota la geografia internacional com el Festival de Jerez, Bienal de Flamenc de Màlaga, Bienal de Flamenc de Suiza, Festival Cervantino de Guanajuato a Mèxic o el Saló Internacional de la Guitarra de Pittsburg als Estats Units.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more