Tornar a les notícies
maig 18, 2022

Flamenc-ON presenta a Sara Barrero i Eva Yerbabuena a Santa Coloma de Gramenet del 4 al 6 d’abril

Sara Barrero, directora artística de Tablao Flamenco Cordobes, presentarà el flamenc més autèntic amb “Noche de Tablao” en el Festival Flamenc-ON a Santa Coloma de Gramenet.

Flamenc-ON tanca la seva programació amb l'estrena a Catalunya de l'espectacle més íntim i generós de la balladora Eva Yerbabuena. Clausura al més alt nivell.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

La balladora catalana Sara Barrero, directora artística de Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona presentarà “Noche de Tablao” amb la veu de Miriam Vallejo, la guitarra de José Saucedo i la percussió Joni Sánchez el pròxim 4 d’abril en el Festival Famenc-ON que es realitzarà en l’Aura Fòrum de Santa Coloma de Gramenet.

 

Durant el Flamenc-ON, tindran lloc conferències, espectacles de cant i fins i tot un concurs pioner en la seva especialitat, fusionant l’art urbà i el flamenc. Amb les col·laboracions especials de DJ Panko i Ramón de la Trini. No obstant això, una de les actuacions més esperades és la de la balladora Eva Yerbabuena el 6 d’abril en el Teatre Segarra, que tancarà el Festival amb l’estrena a Catalunya del seu espectacle més íntim: “Carne i Hueso”.

 

Flamenc-ON organitzat per la Fundació Aura Seguros en col·laboració amb l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, pretén ser un festival de flamenc modern, atractiu, amb una filosofia integradora i amb caràcter internacional.

Festival Flamenc-On

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more