Tornar a les notícies
maig 21, 2022

La Televisió Nacional Coreana visita Tablao Flamenco Cordobes

El flamenc ha obtingut un nou reconeixement internacional gràcies a Tablao Flamenco Cordobes amb l'emissió de flamenc barcelonès a la televisió de Corea. KBS, el canal públic de Corea del Sud, va visitar el passat mes de novembre l'històric Tablao de la Rambla durant la visita dels seus col·laboradors a Barcelona.

maig 21
Tablao Flamenco Cordobes

La Televisió Nacional Coreana visita Tablao Flamenco Cordobes

El flamenc de Barcelona ha obtingut un nou reconeixement internacional gràcies a Tablao Flamenco Cordobes. KBS, el canal públic de Corea del Sud, va visitar el passat mes de novembre l’històric Tablao de la Rambla durant la visita dels seus col·laboradors a Barcelona.

 

L’informe especial realitzat a Barcelona forma part del programa d’espectacles “Batalla de viatges”. En aquest programa es trien dos llocs i competeixen per determinar quina és millor. En aquest cas, Barcelona va superar el seu rival, la ciutat de Venècia, a Itàlia.

 

Durant el viatge a Barcelona, els participants van visitar punts com Las Ramblas, Mercat de la Boqueria, diferents locals gastronòmics i van conèixer un tablao flamenc real: Tablao Flamenco Cordobes.

 

El programa d’espectacles explica la “passió” del flamenc i la seva història lligada a la gent gitana. Durant el programa expliquen la importància de la dansa i les emocions profundes que es transmeten als tablaos i, en particular, recorden l’especial que és Tablao Flamenco Cordobes.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more