Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Guardó Mesquita de plata 2017

Durant la cerimònia van estar presents en l'històric tablao de la Rambla artistes de la talla de Farruquito, Farru, Josep i Pastora Galván. La família Fernández Montoya "Farruco" i Galván van rebre el guardó honorífic de la mà de la Chana La cerimònia va tenir un caràcter benèfic i totes les aportacions van ser destinades íntegrament a Càritas

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Les famílies Farruco i Galván reben la Mesquita de Plata de Tablao Flamenco Cordobes en reconeixement a la seva aportació a l'art flamenc

BARCELONA, 2 de febrer de 2017. Tablao Flamenco Cordobes de Barcelona va celebrar ahir a la nit el lliurament de la seva sisena Mesquita de Plata. Un guardó honorífic que, des de 1973, l’històric tablao de la Rambla lliurament a diferents personalitats i entitats en la defensa dels valors de l’art flamenc, com a instrument de cohesió i punt de trobada de la societat.

En aquesta 6a edició La Mesquita de Plata va ser lliurada a dues famílies: els Fernández Montoya “Farruco” i els Galván. Per la seva influència en l’estètica viva del ball en un ampli espectre que va des del més pur classicisme a les més avançada avantguarda.

La pluralitat dels convidats que van assistir a la cerimònia benèfica va estar constituïda per diferents estaments de la societat, incloent a representants de l’art, la cultura i el turisme de la ciutat. La totalitat de les aportacions, igualada per Tablao Flamenco Cordobes, va ser destinada íntegrament a Càritas.

La padrina encarregada de lliurar la Mesquita va ser la Chana, reconeguda representant del flamenc català. Van estar també presents en la cerimònia destacats membres de les dues famílies com Farruquito, Farru, El Carpeta, José Galván i Pastora Galván.

La cerimònia de lliurament va donar pas a l’espectacle, i l’espectacle a la festa. La vetllada va acabar amb dues de les famílies més il·lustres de la història del flamenc ballant sobre el tablao de la Rambla, en una nit inoblidable on el flamenc més pur va desplegar tot el seu art, la seva follet i la seva màgia, i que quedarà per sempre en la retina d’aquells que van estar allà.

Podeu consultar l’àlbum complet de fotografies fent clic al següent enllaç: https://goo.gl/uN3IxS

 

Tablao Flamenco Cordobes
Tablao Flamenco Cordobes

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more