Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Entrevista a Jesús Carmona a TV3 a Tablao Flamenco Cordobes

El 21 d'octubre, Tablao Flamenco Cordobes va acollir una entrevista de TV3 amb el ballarí català Jesús Carmona. El ballarí, nascut a Barcelona, com s'ha dit, ha fet gires per la seva companyia amb nombrosos teatres i òperes de tot el món presentant el seu espectacle IMPETU'S, que li va guanyar el premi a la millor producció als Lukas Awards de Londres 2018. A més, també va guanyar el trofeu al millor ballarí en la mateixa competició.

L'entrevista amb Jesús Carmona a la seva casa de Barcelona és un altre reconeixement dels cordovesos tablao flamencs com l'espai ideal per a grans artistes flamencs internacionals. Aquest històric tablao, situat a la Rambla, el cor de la ciutat, està a punt de celebrar el seu 50 aniversari i se celebrarà amb els artistes, col·laboradors i clients.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Entrevista a Jesús Carmona a TV3 a Tablao Flamenco Cordobes

El 21 d’octubre, Tablao Flamenco Cordobes va acollir una entrevista de TV3 amb el ballarí català Jesús Carmona. El ballarí barceloní, tal com diu l’informe, ha recorregut amb la seva empresa nombrosos teatres i òperes de tot el món presentant el seu espectacle IMPETU’S, que li va guanyar el premi a la millor producció als Lukas Awards de Londres 2018. A més, també va guanyar el trofeu al millor ballarí en la mateixa competició.

 

L’entrevista amb Jesús Carmona a la seva casa de Barcelona és un altre reconeixement dels cordovesos tablao flamencs com l’espai ideal per a grans artistes flamencs internacionals. Aquest històric tablao, situat a la Rambla, el cor de la ciutat, està a punt de celebrar el seu 50 aniversari i se celebrarà amb els artistes, col·laboradors i clients.

 

Jesús Carmona es va mostrar feliç a l’entrevista amb la càlida benvinguda que el seu espectacle és on el presenta (amb esgotat en diferents punts de la geografia internacional) i orgullós d’estar a prop de nombrosos artistes. El ballarí flamenc torna a la seva terra natal, a Barcelona, ​​per actuar en Tablao Flamenco Cordobes fins a mitjans de novembre acompanyat per les ballarines flamenques Laura González i Karime Amaya, entre altres grans artistes de nivell internacional. “Sempre m’agrada tornar a la meva terra natal per ballar i absorbir l’aire del mariner”, va dir el ballarí, que aviat també viatjarà amb la seva companyia a Austràlia.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more