Tornar a les notícies
maig 18, 2022

El barceloní Jesús Carmona torna a Tablao Flamenco Cordobes després del seu pas per Nova York i Londres

Jesús Carmona, un dels artistes catalans més internacionals torna a ballar en l'històric tablao de la Rambla de Barcelona del 16 al 27 de setembre. Flamenc a Barcelona el Tablao Flamenco Cordobes.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

JESÚS CARMONA

Jesús Carmona torna a actuar a casa, Barcelona, ​​després del pas per diferents punts de la geografia internacional. L’històric tablao de la Rambla porta a l’artista flamenc català més internacional durant dotze únics dies (del 16 al 27 de setembre). Jesús Carmona, amb una atapeïda agenda d’espectacles durant els propers mesos, és un bailaor que entre les seves últimes dates destaca la presència al Festival Flamenc de Londres o la presentació a Nova York del seu espectacle ‘Amator’ durant el “Festival Lincoln Center Out Doors “.El guanyador de dos premis Lukas Awards de Londres en 2018 (a millor ballador i millor producció pel seu espectacle ‘ímpetu’S’), torna a Tablao Flamenco Cordobes en la clara aposta pels grans artistes catalans i el flamenc més internacional i reconegut per la crítica. El barceloní, que ha estat recolzat per Tablao Flamenco Cordobés des dels seus inicis professionals, sempre torna a l’escenari històric de la seva terra natal una o dues vegades a l’any a la meitat de les seves gires internacionals des de la seva primera actuació a 2010.

 

 

Acompanyant Jesús Carmona haurà les balladores Karime Amaya i Paloma Fantova. La bailaora Karime Amaya és integrant de la família Amaya i neboda néta de “La Capitana” Carmen Amaya, una de les més famoses balladores de tots els temps. Karime Amaya porta a la sang l’art flamenc des de primerenca edat i ha participat en festivals i teatres de tot el món com els EUA, Equador, Mèxic, França o diferents punts d’Espanya.

 

 

L’elenc el completarà al ball Paloma Fantova (fins al 19 de setembre) i Águeda Saavedra (del 20 al 30 de setembre). Paloma Fantova és una bailaora de flamenc nascuda a Cadis i que va començar a ballar a una edat molt primerenca. La bailaora va participar en coreografies de Manuela Carrasco al Japó i va realitzar gires per teatres de tota la geografia internacional com Nova York, Washington, París, Londres o El Caire. El 2011 va participar en l’espectacle “Calé” de Joaquín Corts i al gener de 2019 va presentar al Festival de Jerez el seu nou espectacle: BRESSOL. Per la seva banda, la bailaora malaguenya Àgueda Saavedra va iniciar els seus estudis als 7 anys i amb 15 ingressa al Conservatori de Dansa de Madrid. La bailaora ha recorregut amb el seu ball flamenc països de tota la geografia internacional com els Estats Units, Anglaterra o Itàlia. A més, ha treballat amb grans artistes com Jesús Carmona, amb el qual ha visitat escenaris de la Xina i Dubai entre d’altres amb l’espectacle impetus. L’artista també ha participat en la sèrie ‘Crema Madrid’, que recorre la vida d’Ava Gardner. Durant el mes de setembre Tablao Cordobes comptarà al cant amb La Fabi (que en 2019 va presentar el seu disc ‘Fruit i Flors’), El Coco, Bocaíllo i Antonio Fernández i al toc amb David Cerreduela, El Tuto i Eugenio Santiago.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more