Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Karime Amaya i Hiniesta Cortés a l’octubre

El flamenc més pur és una vegada més a l'històric Tablao de la Rambla de Barcelona. Durant la primera meitat d'octubre, Tablao Flamenco Cordobes acull un repartiment internacional durant l'espectacle 'Trobades al Pinnacle of Dance', que reuneix a grans artistes de flamenc a l'escenari com els ballarins Karime Amaya i Hiniesta Cortés i el ballarí Yiyo Fernández i el " cantaora "(cantant) Mara Rey, entre d'altres. Tablao Flamenco Cordobes, fundat el 1970 per una família d'artistes flamencs, torna a demostrar el seu impuls per a la promoció i protecció de la cultura flamenca apostant per artistes internacionals establerts i promeses joves.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Karime Amaya

La ballarina Karime Amaya és membre de la família Amaya i la neboda de “La Capitana” Carmen Amaya, la ballarina més famosa de tots els temps. Karime Amaya va debutar quan tenia només 9 anys i des de llavors va actuar en festivals arreu del món com el Festival Internacional d’Albuquerque als Estats Units, el Festival Flamenc de Quito, el Festival d’Art Flamenc Mont-de-Marsan a França, el Festival d’Art Flamenc de Monterrey o Festival de flamenc de Jerez, entre d’altres. Karime Amaya també va participar al documental ‘Bajarí’, on apareix amb la seva mare, La Winy, per retratar la cultura flamenca a Barcelona.

Tablao Flamenco Cordobes

Karime Amaya també va participar al documental 'Bajarí', on apareix amb la seva mare, La Winy, per retratar la cultura flamenca a Barcelona.

Hiniesta Cortés i Yiyo Fernández

Hiniesta Cortés és una artista nascuda a Sevilla que ha sentit ballar flamenc en el seu cos des que era jove. La bailaora ha rebut formació i ha treballat amb grans figures flamenques com José Galván, Mario Maya, Manolo Marín i Cristina Hoyos. Hiniesta Cortés ha fet gires per escenaris i tablaos per tot Espanya i el món com Japó, Xile, Escòcia, Itàlia o França entre d’altres i ha compartit la seva dansa amb artistes com Duquende, Niño Josele o Rafael Amargo.

 

Amb els ballarins estarà Yiyo Fernández, una jove ballarina de Barcelona i una de les grans promeses del flamenc. A l’edat de 18 anys va dirigir el projecte de llei en més de 20 festivals nacionals i internacionals i va compartir l’escenari amb artistes de la talla de Mayte Martín, Eva la Yerbabuena, Duquende, Estrella Morente, Pitingo, Miguel Poveda i El Capullo de Jerez. Des de molt jove ja ha actuat en escenaris de diferents parts del món, com ara Estats Units, França i Taiwan.

Tablao Flamenco Cordobes
Tablao Flamenco Cordobes

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.