Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Karime Amaya i Hiniesta Cortés a l’octubre

El flamenc més pur és una vegada més a l'històric Tablao de la Rambla de Barcelona. Durant la primera meitat d'octubre, Tablao Flamenco Cordobes acull un repartiment internacional durant l'espectacle 'Trobades al Pinnacle of Dance', que reuneix a grans artistes de flamenc a l'escenari com els ballarins Karime Amaya i Hiniesta Cortés i el ballarí Yiyo Fernández i el " cantaora "(cantant) Mara Rey, entre d'altres. Tablao Flamenco Cordobes, fundat el 1970 per una família d'artistes flamencs, torna a demostrar el seu impuls per a la promoció i protecció de la cultura flamenca apostant per artistes internacionals establerts i promeses joves.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Karime Amaya

La ballarina Karime Amaya és membre de la família Amaya i la neboda de “La Capitana” Carmen Amaya, la ballarina més famosa de tots els temps. Karime Amaya va debutar quan tenia només 9 anys i des de llavors va actuar en festivals arreu del món com el Festival Internacional d’Albuquerque als Estats Units, el Festival Flamenc de Quito, el Festival d’Art Flamenc Mont-de-Marsan a França, el Festival d’Art Flamenc de Monterrey o Festival de flamenc de Jerez, entre d’altres. Karime Amaya també va participar al documental ‘Bajarí’, on apareix amb la seva mare, La Winy, per retratar la cultura flamenca a Barcelona.

Tablao Flamenco Cordobes

Karime Amaya també va participar al documental 'Bajarí', on apareix amb la seva mare, La Winy, per retratar la cultura flamenca a Barcelona.

Hiniesta Cortés i Yiyo Fernández

Hiniesta Cortés és una artista nascuda a Sevilla que ha sentit ballar flamenc en el seu cos des que era jove. La bailaora ha rebut formació i ha treballat amb grans figures flamenques com José Galván, Mario Maya, Manolo Marín i Cristina Hoyos. Hiniesta Cortés ha fet gires per escenaris i tablaos per tot Espanya i el món com Japó, Xile, Escòcia, Itàlia o França entre d’altres i ha compartit la seva dansa amb artistes com Duquende, Niño Josele o Rafael Amargo.

 

Amb els ballarins estarà Yiyo Fernández, una jove ballarina de Barcelona i una de les grans promeses del flamenc. A l’edat de 18 anys va dirigir el projecte de llei en més de 20 festivals nacionals i internacionals i va compartir l’escenari amb artistes de la talla de Mayte Martín, Eva la Yerbabuena, Duquende, Estrella Morente, Pitingo, Miguel Poveda i El Capullo de Jerez. Des de molt jove ja ha actuat en escenaris de diferents parts del món, com ara Estats Units, França i Taiwan.

Tablao Flamenco Cordobes
Tablao Flamenco Cordobes

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more