Tornar a les notícies
desembre 14, 2022

La Diputació de Badajoz i la Universitat d’Extremadura atorguen a Luis Adame el Premi a l’Excel·lència com a guitarrista i empresari flamenc

desembre 14
Tablao Flamenco Cordobes

El passat 17 de novembre es va dur a terme la quarta edició de l’Aula Flamenco al Saló de Plens de la Diputació de Badajoz, en què es va atorgar el Premi a l’Excel·lència a Luis Adame, fundador i propietari de Tablao Flamenco Cordobes, per la seva trajectòria com a guitarrista flamenc i com a empresari i impulsor d’aquest art. També, se li va atorgar el guardó a ‘La Marelu’ per la seva aportació al cant flamenc com a artista extremenya.

 

La reconeguda bailaora i coreògrafa Cristina Hoyos va fer una recapitulació de la trajectòria de Luis Adame, compartint importants moments professionals i personals que l’han fet convertir-se en el referent que és avui per als apassionats del flamenc.

 

Luis Adame va compartir anècdotes dels seus primers anys al Cordobes i va reconèixer els grans artistes que han format i continuen forjant el prestigi de l’històric tablao de la Rambla de Barcelona.

 

Entre moltes altres paraules va comentar:

 

“Aquest Premi per a mi, com podeu imaginar, m’honra i us dono les gràcies a tots per això”.

 

L’esdeveniment presentat pel bailaor Jesús Ortega, el vicepresident primer Ricardo Cabezas i la periodista Laura Zhínos, va estar amenitzat pel cantaor gadità David Palomar.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.