Tornar a les notícies
desembre 14, 2022

La Diputació de Badajoz i la Universitat d’Extremadura atorguen a Luis Adame el Premi a l’Excel·lència com a guitarrista i empresari flamenc

desembre 14
Tablao Flamenco Cordobes

El passat 17 de novembre es va dur a terme la quarta edició de l’Aula Flamenco al Saló de Plens de la Diputació de Badajoz, en què es va atorgar el Premi a l’Excel·lència a Luis Adame, fundador i propietari de Tablao Flamenco Cordobes, per la seva trajectòria com a guitarrista flamenc i com a empresari i impulsor d’aquest art. També, se li va atorgar el guardó a ‘La Marelu’ per la seva aportació al cant flamenc com a artista extremenya.

 

La reconeguda bailaora i coreògrafa Cristina Hoyos va fer una recapitulació de la trajectòria de Luis Adame, compartint importants moments professionals i personals que l’han fet convertir-se en el referent que és avui per als apassionats del flamenc.

 

Luis Adame va compartir anècdotes dels seus primers anys al Cordobes i va reconèixer els grans artistes que han format i continuen forjant el prestigi de l’històric tablao de la Rambla de Barcelona.

 

Entre moltes altres paraules va comentar:

 

“Aquest Premi per a mi, com podeu imaginar, m’honra i us dono les gràcies a tots per això”.

 

L’esdeveniment presentat pel bailaor Jesús Ortega, el vicepresident primer Ricardo Cabezas i la periodista Laura Zhínos, va estar amenitzat pel cantaor gadità David Palomar.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more