Tornar a les notícies
maig 18, 2022

‘La Leyenda del Tiempo’, quaranta anys de disc de Camarón que va canviar els patrons de flamenc

José Monje Cruz, conegut mundialment com Camarón de La Isla, va publicar el seu desè àlbum el 16 de juny de 1979 sota el títol "La llegenda del temps", una obra que va revolucionar el flamenc i que avui es considera un dels més importants. referències importants en la història d'aquest gènere. Abans de la publicació de La Leyenda del Tiempo el 1979, Camarón de La Isla ja tenia un lloc al programa Tablao Flamenco Cordobes, com és el cas dels seus espectacles el 1976.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

'La Leyenda del Tiempo' de Camarón

José Monje Cruz, conegut mundialment com Camarón de La Isla, va publicar el seu desè treball musical el 16 de juny de 1979 sota el títol “La llegenda del temps”, una obra que va revolucionar el flamenc i que avui es considera un dels referències més importants de la història d’aquest gènere.

 

La Leyenda del Tiempo celebra el seu 40 aniversari aquest 2019, de manera que durant aquests dies hi ha diversos homenatges en memòria de l’àlbum del cantant nascut a La Isla de San Fernando (Cadis). Un exemple d’aquestes celebracions és la tercera edició de Monkey Weekend, un esdeveniment que tindrà lloc a El Port de Santa María el juny i que comptarà amb Rocío Márquez i Soleá Morente entre altres artistes.

 

L’àlbum ‘La Leyenda del Tiempo’, és el desè disc del cantaor Camarón de La Isla. El revolucionari àlbum incorpora elements inimaginables com el baix elèctric i la participació d’artistes com Raimundo Amador, Tomatito i Kiko Veneno, entre d’altres, produïts per Ricardo Pachón. La peça que obre l’àlbum, també anomenada “La llegenda del temps”, va ser considerada per la revista Rolling Stone com la quarta millor cançó de la història del rock / rock espanyol pels seus lectors a l’edició espanyola.

 

Abans de la publicació de La Leyenda del Tiempo el 1979, Camarón de La Isla ja tenia un lloc al programa Tablao Flamenco Cordobes, com és el cas dels seus espectacles el 1976.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more