Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Paloma Fantova i Miguel El Rubio al novembre

El millor flamenc torna a Las Ramblas a Barcelona gràcies a Tablao Flamenco Cordobes. Durant el mes de novembre, el tablao històric, fundat el 1970, acull l'espectacle 'Trobades al Pinnacle of Dance' amb artistes de prestigi internacional com els ballarins Sara Barrero, Paloma Fantova i Miguel El Rubio i la cantant María Carmona, entre d'altres. Miguel El Rubio va debutar a la tendra edat de 5 a l'espectacle 'Els Gnoms del Flamenc' d'Antonio Fernández "Farru". Als 8 anys va participar a 'Triana Pura' a la Biennal de Sevilla, un dels festivals de flamenc més importants del món. Al llarg de la seva carrera ha ballat amb artistes com Pastora Galván, Ricardo Miño, Farruco, Remedios Amaya i Rocío Molina entre d'altres. Miguel El Rubio també ha actuat en festivals i teatres a França, Bèlgica, Grècia, Marroc, Japó i Noruega, entre d'altres.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Paloma Fantova and Sara Barrero

Juntament amb Miguel El Rubio serà Paloma Fantova, ballarina nascuda a Cadis que sent flamenc des de molt jove (ella comença a ballar als 4 anys i guanya un concurs de talent de TVE als 8 anys). Paloma Fantova va participar a les coreografies de Manuela Carrasco a Japó i va recórrer cinemes de tot el món com Nova York, Washington, París, Londres i El Caire. El 2011 va participar a l’espectacle “Calé” d’en Joaquín Cortés i el 2012 alternà la seva presència a Tablao Flamenco Cordobes amb la presentació del seu propi espectacle “Sensibilitats”. Paloma Fantova també ha participat en les obres de Tomatito i en l’espectacle en homenatge a la gran ballarina Carmen Amaya, produïda per Tablao Flamenco Cordobes, juntament amb Karime Amaya i Pastora Galván.

 

Sara Barrero és una ballarina catalana que va començar la seva carrera professional amb 16 anys a Barcelona i, pocs anys més tard, ja va visitar salons i festivals de tot el món com el tablao El Flamenco al Japó. Al llarg de la seva carrera ha compartit escenari amb grans artistes com: Eva La Yerbabuena, Maite Martín, Belén Maya, Fernando Terremoto, Rafael de Carmen, Manuela Carrasco, Tomatito, Juana Amaya, Farruquito i Jesús Carmona entre d’altres. També ha ballat a ciutats com París, Marsella, Londres, Tòquio, Praga i el Festival de flamenc dels Estats Units.

 

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more