Tornar a les notícies
maig 18, 2022

Presentació del Festival Ciutat Flamenco a Tablao Flamenco Cordobes amb la presència de La Chana i Chicuelo

Aquest dijous 25 d'abril, Tablao Flamenco Cordobes va acollir la presentació del Festival Ciutat Flamenco, una cita amb la cultura flamenca amb la col·laboració de la històrica local Las Ramblas de Barcelona. Del 16 al 31 de maig la ciutat es converteix de nou en l'epicentre del flamenc amb actuacions, xerrades i tallers organitzats dins del programa del Festival Ciutat Flamenca de Tablao de Músics.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

Ciutat Flamenco

Aquest dijous 25 d’abril, Tablao Flamenco Cordobes va acollir la presentació del Festival Ciutat Flamenco, una cita amb la cultura flamenca amb la col·laboració de la històrica local Las Ramblas de Barcelona. Del 16 al 31 de maig la ciutat es converteix de nou en l’epicentre del flamenc amb actuacions, xerrades i tallers organitzats dins del programa del Festival Ciutat Flamenca de Tablao de Músics.

 

En aquesta nova edició (arribant als 26), Tablao Flamenco Cordobes participarà amb dos espectacles (19 i 26 de maig) en el seu clar compromís amb la defensa i la difusió del flamenc a Catalunya. L’històric tablao, fundat el 1970 i que arriba a complir els 50 anys d’edat, participarà amb dos espectacles que comptaran amb els ballarins Juan de Juan, Karime Amaya i Paloma Fantova i el guitarrista David Cerreduela entre altres grans artistes de talla internacional.

 

El 2019, any en què se celebra el 40è aniversari del Taller de Músics, el festival acollirà la primera edició del Congrés de Flamencologia i Pedagogia Flamenca. El Festival Ciutat Flamenco comptarà amb artistes com Chicuelo (que obrirà el festival el 16 de maig), María Terremoto, Antonio Lizana, Rocío Márquez, Pere Martínez, Iberiana, Antonio Rey i La Chana entre d’altres.

 

Maria Terremoto i Antonio Rey presentaran els seus darrers treballs a la sala de concerts de Luz de Gas, “La huella de mi sentío” i “Dos partes de mi”, respectivament, els dies 29 i 30 de maig. Rocío Márquez presentarà per primera vegada a Catalunya “Visto en el jueves”, en un concert a l’Auditori, mentre que Antonio Lizana, a Luz de Gas, repassarà les cançons de “De Cádiz a Nova York”.

 

El festival es tancarà amb l’espectacle “Bailaoras. El Nuevo Tiempo”, amb La Chana com a artista convidada.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more