Tornar a les notícies
maig 18, 2022

Tablao Cordobes combina l’essència flamenca de Sevilla amb la família Campallo de Barcelona

El flamenc pur de Sevilla viatja a Barcelona gràcies al Tablao Flamenco Cordobes. El recinte històric de les Rambles de Barcelona unirà la família Campallo a l'escenari, am b els germans Rafael i Adela Campallo ballant. L'espectacle, anomenat "… I Sevilla", es pot gaudir fins al 30 de juny a Tablao Flamenco Cordobes.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

Rafael Campallo i Adela Campallo

El flamenc pur de Sevilla viatja a Barcelona gràcies al Tablao Flamenco Cordobes. El lloc històric de les Rambles de Barcelona unirà la família Campallo en el seu escenari, amb els germans Adela Campallo i Rafael Campallo ballant. L’espectacle, anomenat “… I Sevilla”, es pot gaudir fins al 30 de juny a Tablao Flamenco Cordobes.

 

La sevillana Adela Campallo és una bailaora nascuda en el marc d’una família amb una gran tradició flamenca. Els seus inicis com a bailaora van començar amb la formació de professors com José Galván i Manolo Marín. Al llarg dels anys, també va perfeccionar la dansa amb artistes com Eva La Yerbabuena, Manolete, Antonio Canales i el seu propi germà, Rafael Campallo. El 2003 va actuar al Teatro Central de Sevilla durant el Festival de Tardor a Jerez de la Frontera i va fer gires amb “El fill Cubano” i “El Flamenco” i va col·laborar amb la companyia de Farruquito durant l’espectacle “Alma Vella”. Un any després, ell i el seu germà, Rafael Campallo, van estrenar l’espectacle “Campallerías”. Adela Campallo és una artista que ha participat en nombrosos festivals i teatres d’arreu del món, com ara el Festival Albuquerque als Estats Units, el Festival de Bogotà a Colòmbia, el Festival de Jerez, el Festival de Dansa Flamenca d’Andalusia, la Biennal de París o la Biennal de Sevilla entre molts altres. El 2014 estrena “Una Moneda de Dos Cares”, un nou espectacle d’Antonio Canales i el 2015 estrena “Adelada”, la seva nova proposta, a la ciutat de Mèxic.

 

Rafael Campallo és un bailaor nascut a Sevilla i que als 11 anys va començar els seus estudis de flamenc amb José Galván, una formació que posteriorment va ampliar amb Manolo Marín. Als 16 anys, Rafael Campallo ja actuava en solitari com a artista convidat a Espanya i al Japó. El 1992 es va incorporar al famós espectacle “Azabache” de l’Exposició Universal de Sevilla i va ser seleccionat per María Pagés per “Tango”, un espectacle que es va estrenar a la Biennal de Sevilla. El 1999 va guanyar el Premi Desplante al Festival de Cante de Las Minas i va començar a col·laborar amb Vicente Amigo. Posteriorment va començar a participar en obres com “Flamenco se escribe con jota” de Miguel Ángel Berna i va estrenar la seva producció “Puente de Triana” al Festival de Jerez el 2010. A la Biennal de Sevilla el 2012 va ser un dels artistes convidats a participeu a la gala de cloenda.

 

El repartiment de l’espectacle “… I Sevilla” serà completat per Mariano Campallo, David Vargas i David Cerreduela a la guitarra i María del Mar Fernández, Londro, Antonio Campos, Bocaíllo i Zambullo com a vocal.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more