Tornar a les notícies
juny 25, 2019

La novel·lista i col·laborador de TV3 i RNE Roser Amills visita Tablao Flamenco Cordobes

Tablao Flamenco Cordobes va acollir la visita de Roser Amills, novel·lista i col·laboradora de mitjans de comunicació com TV3, RNE o IB3, entre d'altres. Entre els premis més destacats de Roser Amills hi ha el primer premi de la Universitat Menéndez Pelayo de Madrid el 1997 per al seu primer llibre "Uno solo, por favor", els premis Llança de Sant Jordi de Òmnium Cultural el 2011 i el 2012 el primer premi de poesia de la Universitat Politècnica de Madrid i el Premi de Narració Primers Jocs Florals de la Universitat o Barcelona el 1997.

juny 25
Tablao Flamenco Cordobes

Tablao Flamenco Cordobes va acollir la visita de Roser Amills, novel·lista i col·laboradora de mitjans de comunicació com TV3, RNE o IB3, entre d’altres. Alguns dels seus llibres publicats són “Uno solo por favor (1998)”, “Nos casamos (2004)”, “Les 1001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història (2012), ‘Me gusta el sexo (2013)” Самые пикантные знаменитостей истории и фантазии знаменитостей. Часть (2014, en rus) ‘,’ El ecuador d’Ulises (2015) ‘,’ La Bachillera (2016) ‘o’ Asja (2017), entre d’altres.

 

Entre els premis més destacats de Roser Amills hi ha el primer premi de la Universitat Menéndez Pelayo de Madrid el 1997 pel seu primer llibre “Uno solo, por favor”, els premis Llança de Sant Jordi de Òmnium Cultural els anys 2011 i 2012, primer premi de Poesia de la Universitat Politècnica de Madrid i el Premi de Narracions Primers Jocs Florals de la Universitat de Barcelona el 1997 o el premi Micròfon d’Informadors APEI-PRTVI de 2014 en la categoria d’Internet.

 

Roser Amills ha valorat els esforços de Tablao Flamenco Cordobes a favor de la difusió i defensa del flamenc i ha destacat la “passió i l’energia a l’escenari”. El novel·lista també va destacar que era una “nit inoblidable” i que gaudia d ‘”un espectacle emocionant i de sospirs”. Roser Amills també va agrair a María Rosa Pérez Casares, directora de Tablao Flamenco Cordobes, durant la seva visita a la històrica tabla de Las Ramblas, que celebrarà el seu 50 aniversari el 2020.

 

 

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.