Tornar a les notícies
maig 22, 2022

Tablao Flamenco Cordobes, 6a lloc més reservat d’Espanya a TripAdvisor

Tablao Flamenco Cordobes acaba de ser reconegut una vegada més per la seva qualitat artística i el seu exemple de posada en valor de la cultura flamenca. Els premis 'Travellers Choice Experiències', organitzats per aquesta web de reserves, col·loquen Tablao Flamenco Cordobes en el sisè lloc de les opcions més reservades a Espanya a través de Tripadvisor.

maig 22
Tablao Flamenco Cordobes

Sixth Position

Tablao Flamenco Cordobes acaba de ser reconegut una vegada més per la seva qualitat artística i el seu exemple de posada en valor de la cultura flamenca. Els premis ‘Travellers Choice Experiències’, organitzats per aquesta web de reserves, col·loquen Tablao Flamenco Cordobes en el sisè lloc de les opcions més reservades a Espanya a través de Tripadvisor.

En aquest ranking d´Espanya, la ciutat de Barcelona s’alça també amb els tres primers llocs i Tablao Flamenco Cordobes només és superat pels Tours en bici per Barcelona, ​​una excursió per la ciutat comtal inclosa la Sagrada Família, una excursió amb autobús per la mateixa ciutat, l’excursió amb autobús per Madrid i una altra excursió amb autobús per Barcelona. “Una nit flamenca” en Tablao Flamenco Cordobes torna a triomfar en una nova edició dels premis després dels èxits dels últims anys.

L’històric tablao de flamenc a Barcelona, ​​ubicat a la Rambla des de 1970, també compta amb el Certificat d’Excel·lència que el web TripAdvisor atorga a aquells establiments que demostren un gran compromís en l’hospitalitat cap als clients.

Notícies en premsa digital: 

 

EuropaPress | Crónica Global | Noticias Canarias | Caribbean News 

 

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more