Tornar a les notícies
maig 18, 2022

Tablao Flamenco Cordobes participa amb les seves tapes veganes a La Rambla 2019

El mes de juny comença amb un esdeveniment gastronòmic tan esperat en el qual Tablao Flamenco Cordobes tornarà a participar. Els restaurants més importants de la Rambla, incloent l'històric tablao Flamenco de Barcelona, ​​participaran a la 'VI Ruta de Tapes' entre el 31 de maig i el 6 de juny des de Tast a La Rambla. El menjar escollit pel tablao flamenc de les Rambles és la tapa de xoriço vegà amb espècies morisces i emulsió d'herbes fresques de primavera.

maig 18
Tablao Flamenco Cordobes

El mes de juny comença amb un esdeveniment gastronòmic tan esperat en el qual Tablao Flamenco Cordobes tornarà a participar. Els restaurants més importants de la Rambla, incloent l’històric tablao Flamenco de Barcelona, ​​participaran a la ‘VI Ruta de Tapes’ entre el 31 de maig i el 6 de juny des de Tast a La Rambla. El menjar escollit pel tablao flamenc de les Rambles és la tapa de xoriço vegà amb espècies morisces i emulsió d’herbes fresques de primavera.

 

El tast a La Rambla creix i el 2019 tindrà una durada de cinc dies (del 6 al 10 de juny), aprofitant les festes dilluns de la segona setmana santa. El Tast a La Rambla oferirà més de 40 degustacions a través de restaurants i pastisseries de la ciutat, a més de programar diverses activitats gratuïtes com ara tallers de cuina, degustacions, actuacions musicals o espectacles.

 

Les activitats centrals tindran lloc a La Rambla de Santa Mònica, amb nombroses parades gastronòmiques en què participen alguns dels llocs més importants de la ciutat de Barcelona.

 

Notícies de la sisena edició de Tast a La Rambla

 

Els establiments que participen aquest any es dividiran en cinc àrees temàtiques: cuina tradicional, cuina d’automòbil, pastisseria, tapes i plats i, aquest any i com a novetat, s’incorporarà la cuina metropolitana. Sota la terrassa d’Arts Santa Mònica s’instal·larà una zona especial per a l’exposició “Som gent de profit” (“Som persones rendibles”), una campanya dedicada a conscienciar sobre els residus alimentaris impulsats per l’Agència de Residus de Catalunya. Aquesta exposició acollirà l’espectacle “La Nevera de Profit” amb la màgia, l’humor i la consciència.

 

A la part baixa de la Rambla, a prop de l’estàtua de Colón, hi haurà actuacions musicals amb la banda de Músics de Carrer de Ciutat Vella i de la Raval. A Arts Santa Mònica també hi haurà activitats didàctiques, espectacles, tallers i degustacions gratuïts. Aquest any destaquen els tres restaurants que van guanyar la segona edició del Premi de Restauració de Barcelona: Granja Elena, El Tomás de Sarrià i En Ville, aquesta última amb un estand a la fira.

 

L’organització, formada per Amics de La Rambla i Grup Gsr, té previst augmentar les 630.000 visites i 120.000 degustacions de l’edició anterior. “Com que coincideix amb un dia festiu, hem decidit ampliar el programa un dia més, de manera que esperem un gran èxit en termes de participació ciutadana”, expliquen.

 

Horari

Del 6 al 10 de juny de 2019.

-Diumenge 6 i dilluns 10 de juny: de 12:00 a 22:00.

– Divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9 de juny: de 12:00 a 00:00.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more