Tornar a les notícies
juny 14, 2019

Tablao Flamenco Cordobes torna a demostrar el seu compromís amb la ciutat i forma part de la Fundació Tot Raval

L’històric flamenc "tablao" de les Rambles de Barcelona va passar a formar part del patrocini de la Fundació Tot Raval el 13 de juny. L'objectiu d'aquesta fundació, format per entitats socials, centres educatius, institucions culturals, associacions comercials i persones vinculades al Raval, és treballar com a xarxa per millorar la cohesió social, la convivència i la qualitat de vida al barri i també fomentar el sentiment de pertinença a un dels barris més diversos de Barcelona.

juny 14
Tablao Flamenco Cordobes

L’històric flamenc “tablao” de les Rambles de Barcelona va passar a formar part del patrocini de la Fundació Tot Raval el 13 de juny. L’objectiu d’aquesta fundació, format per entitats socials, centres educatius, institucions culturals, associacions comercials i persones vinculades al Raval, és treballar com a xarxa per millorar la cohesió social, la convivència i la qualitat de vida al barri i també fomentar el sentiment de pertinença a un dels barris més diversos de Barcelona.

 

 

Tot Raval treballa per promoure el Raval com a territori socialment responsable, dinamitzar grups de treball en diferents àrees estratègiques i coordinar projectes col·lectius entre altres accions per i per al barri.

 

 

Tablao Flamenco Cordobes, juntament amb l’Associació Pelai Centre i Rodalies, van formar part de la Fundació Tot Raval. El Patronat està format per altres entitats com el Consell Islàmic Cultural de Catalunya, Amics de La Rambla, Ravalnet, Biblioteca de Catalunya, Conservatori del Liceu, Escola Massana, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona o el Col·legi de Notaris de Catalunya entre molts altres.

 

 

Representant el tablao històric de Catalunya, va assistir el seu fundador i propietari, Luis P. Adame. Va destacar la importància del Raval i es va mostrar orgullós que Tablao Flamenco Cordobes passés a formar part de la junta directiva de la Fundació Tot Raval.

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.