Tast a La Rambla
Les tapes tornen a prendre la Rambla a través de la 5º Setmana de la Gastronomia de Barcelona. Tablao Flamenco Cordobes participa al Concurs de Tapes Tast a la Rambla amb el seu ‘Salmorejo cordovès amb ensopegades ibèrics, neu de formatge de cabra i caviar d’oli d’oliva arbequina’, un plat de buscar transmetre l’esperit del mític espai flamenc de Barcelona ( fundat en 1970 per la família Adame) i que també es pot degustar al menú que Tablao Flamenco Cordobes prepara diàriament per al seu públic.
Salmorejo cordovès amb ensopegades ibèrics, neu de formatge de cabra i caviar d'oli d'oliva arbequina
Tour Gastronòmic Tablao Flamenco Cordobes
Durant aquesta setmana els amants de la gastronomia i flamenc poden visitar Tablao Flamenco Cordobes per degustar una irresistible tapa elaborada, igual que el seu menú, per Jordi Narro. El nostre prestigiós xef ha col·laborat amb l’alta cuina de Ferran Adrià, Jean Luis Neichel o Joan Piqué. A més, ha realitzat stages a les cuines de Santi Santamaría i de Joan Roca. El menú dissenyat per Jordi Narro amb motiu de 45º Aniversari de Tablao Flamenco Cordobes està pensat com un apassionant Tour Gastronòmic d’especialitats tradicionals a través de 44 plats amb especial èmfasi en paelles i arrossos. El menú compta amb plats de tots els racons d’Espanya, així com opcions sense gluten, halal, vegetarianes i veganes entre d’altres. Aquesta oferta gastronòmica serveix com a introducció a un espectacle de flamenc de reconegut prestigi i que cada dia de l’any acull a artistes de talla internacional que comparteixen el seu art de manera íntima amb el públic.
Les millors tapes
De l’1 al 10 de Juny la Rambla es converteix en una autèntica ruta de tapes a través de l’oferta gastronòmica recollida en el V Concurs de Tapes Tast a la Rambla. El proper dijous, 7 de juny, es publicarà la tapa guanyadora escollida per un jurat professional.
Tast a la Rambla ofereix, a més d’una infinitat d’opcions gastronòmiques, una sèrie d’activitats per al públic que s’acosti a la Rambla durant els propers dies. Des de dijous estaran oberts els espais gastronòmics i a partir de divendres hi haurà activitats complementàries com és música en directe, tallers i xerrades sobre gastronomia, així com exposicions fotogràfiques, de disseny, arquitectura, vídeo i activisme.