Tornar a les notícies
maig 21, 2022

Águeda Saavedra, Saray La Pitita i Tete en Tablao Flamenco Cordobes al gener

El flamenc més pur torna a Tablao Flamenco Cordobes durant la segona quinzena de gener. L'històric Tablao de Las Ramblas de Barcelona presentarà un nou espectacle titulat 'Trobades en la Cimera del Ball' que comptarà amb els ballarins Águeda Saavedra i Saray La Pitita, la ballarina Tete Fernández, els cantants Loreto de Diego, Juanjo, Bocaíllo i El Coco i els guitarristes Eugenio Santiago i Israel Cerreduela.

maig 21
Tablao Flamenco Cordobes

Águeda Saavedra, Saray La Pitita and Tete Fernández

El flamenc més pur torna a Tablao Flamenco Cordobes durant la segona quinzena de gener. L’històric Tablao de Las Ramblas de Barcelona presentarà un nou espectacle titulat ‘Trobades a la Cimera del Baile’ que comptarà amb els ballarins Águeda Saavedra i Saray La Pitita, la bailaor Tete Fernández, la cantaora Loreto de Diego, els cantaores Juanjo, Bocaíllo i El Coco i els guitarristes Eugenio Santiago i Israel Cerreduela.

 

La bailaora Águeda Saavedra va néixer a Màlaga i va començar els seus estudis a l’edat de 7 anys al conservatori d’aquesta ciutat. Als 15 anys va ingressar al Conservatori de Dansa de Madrid i va créixer amb mestres com Betty, Cristina Visús, Currillo o Rocío Espada entre d’altres. Águeda Saavedra va guanyar el primer premi al Certamen de Dansa de la Ciutat de Riba-roja del Turio els anys 2009 i 2010 i obté una beca de la companyia de dansa d’Antonio Najarro. La bailaora ha viatjat amb la seva dansa flamenca a països de tot el món, com els Estats Units, Anglaterra i Itàlia. També ha treballat amb grans artistes com Jesús Carmona, amb qui ha visitat estades a la Xina i Dubai, entre d’altres, amb el programa IMPETUS. L’artista també ha participat a la sèrie ‘Arde Madrid’, que abasta la vida d’Ava Gardner.

 

La malagueña estarà acompanyada per Saray La Pitita, ballarina nascuda a Granada el 1988. L’artista pertany a una saga de flamencs (ella és la filla del guitarrista José Fernández). Als 16 anys va començar a formar-se amb artistes com Juan Manuel Fernández Montoya ‘Farruquito’ o Juana Amaya. A l’edat de 18 anys va començar la seva carrera professional juntament amb la companyia de l’artista Joaquín Cortés, amb qui va viatjar per tot el món. També ha treballat amb artistes com Farru, Josemi Carmona, Jorge Pardo i Rubén Dantas, entre d’altres.

 

Juntament amb les bailaoras serà Ricardo Fernández “El Tete”, un jove bailaor nascut l’any 2000 al si d’una família flamenca (és el germà menor del bailaor Miguel Fernández El Yiyo). Malgrat la seva joventut, El Tete s’ha convertit en el món del flamenc i, poc a poc, s’ha envoltat de grans artistes de flamenc. Entre les seves referències i influències destaquen José Maya, El Yiyo, Farruquito i Joaquín Cortés. El repartiment es completarà fins al final del mes per la cantaora Loreto de Diego, els cantaores Juanjo, El Coco i Bocaíllo i els guitarristes Eugenio Santiago i Israel Cerreduela.

També li pot agradar

show

Descobreixi la història de Tablao Flamenco Cordobes

read more