Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Barullo

Barullo segueix la trajectòria dels seus majors. Als 5 anys va debutar a l'Albereda d'Hèrcules, al costat del seu avi Farruco. Els seus fonaments són genètics, i la seva passió per l'art des del bressol, pur ambient familiar.

NOM: Juan Antonio Fernández, Barullo

LLOC DE NAIXEMENT: Sevilla, 1990

FAMÍLIA: Nieto de Farruco, fill de la Faraona, cosí germà de Farruquito i Farruco, nebot de la Farruca, Juan Antonio Fernandez Montoya, Barullo pertany a l’estirp flamenca de Los Farruco.

TRAJECTÒRIA: Barullo segueix la trajectòria dels seus majors. Als 5 anys va debutar a l’Albereda d’Hèrcules, al costat del seu avi Farruco. Els seus fonaments són genètics, i la seva passió per l’art des del bressol, pur ambient familiar.
Des dels 11 anys participa en els espectacles del seu cosí Farruquito. Ha tingut sempre un lloc destacat com a solista en els espectacles Raíces Flamenques, Farruquito i Família i Alma Vieja, recorrent els més prestigiosos teatres com el Royal Albert Hall i Teatre Sadler Wells de Londres, Town Hall de Nova York, Teatre de la Vila, Comte duc o teatre Albániz de Madrid, teatre de la Maestranza de Sevilla, teatre Poliorama o teatre Victòria de Barcelona o el teatre Calderón de Madrid i fent gires, ja no només a nivell nacional, sinó per Europa (França, Irlanda, UK … ) i els EUA.
Amb l’espectacle Al Natural al costat d’Antonio El Farru i José Maya, va ser teloner en espectacles de grans artistes com Beyonce, Björk i Mark Anthony.
Barullo es destaca per la seva sobrietat i elegància en les taules. El seu ball profundament gitano i canaster ho hereta de la seva mare i el seu avi, mantenint la puresa de la família i el ball mascle.
Destaca també la seva trajectòria com a mestre de ball, impartint classes per Europa i Estats Units, i obrint la seva pròpia escola a Pamplona el 2012.
Ha estat bailaor principal al Tablao Cordobes de Barcelona i ha actuat en els principals tablaos nacionals, com a Casa Patas de Madrid durant el 2010.
A més, ha estat artista convidat amb Paco de Lucia (Sos del Rey Católico i La Antilla) el 2010 i amb Antonio Rey en les seves actuacions de Sevilla, Barcelona, ​​Dinamarca, Suècia i Madrid.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more