Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Begoña Arce

Begoña Arce és una ballarina flamenca nascuda a Cadis que va començar els seus estudis als vuit anys amb artistes flamencs com Charo Cruz, Javier Latorre, Antonio Canales, Israel Galván, Alejandro Granados i Eva La Hierbabuena, entre d'altres. Quan tenia 12 anys, va rebre el premi del Festival Atlantic Dance i va participar en l'espectacle "Els camins del flamenc" de la companyia de Charo Cruz. El 2003 va realitzar una gira europea amb el Patronat de Turisme d'Andalusia que representa a Cádiz al "Festival de flamenc de Berlín".

NOM: BEGOÑA ARCE

 

Begoña Arce és una ballarina flamenca nascuda a Cadis, que va començar els seus estudis als vuit anys amb mestres de flamenc com Charo Cruz, Javier Latorre, Antonio Canales, Israel Galván, Alejandro Granados i Eva La Hierbabuena entre d’altres. Quan tenia 12 anys, va rebre el premi del Festival Atlantic Dance i va participar en l’espectacle “Els camins del flamenc” de la companyia de Charo Cruz. El 2003 va realitzar una gira europea amb el Patronat de Turisme d’Andalusia que representa a Cádiz al “Festival de flamenc de Berlín”. Des de 2004 ha fet gires per tablaos i festivals arreu del món com Tablao Flamenco Cordobes o El Flamenco de Tokio entre molts altres.

 

 

Begoña Arce és una ballarina que ha treballat amb Cristina Hoyos a París i Pequín a l’espectacle “Poema del Cante Jondo” i amb Antonio El Pipa al “New World Flamenco Festival” a Los Angeles, a la IV edició de “Nuits Flamencas” a Chateauvallon o en la XVI edició de la Biennal de Sevilla entre d’altres espais. El 2012 van recórrer Europa com a parella artística, actuant en escenaris com Sant Petersburg, Brussel·les, La Haia i Munic. El 2013, es distingeix per l’Ateneu científic, artístic i literari amb el premi “Gaditano / a del año” en la seva XIV edició, en modalitat artística i, el 2014, participa a la fira d’Adela i Rafael Campallo, titulada “Sangre” la Biennal de Sevilla i el Festival de Jerez. L’any 2015 es classifica com a finalista a la 55 edició del Festival Internacional del Cante de les Mines en la categoria de dansa.

 

 

El 2018 va recórrer la Xina amb el Ballet Flamenc de Granada a l’òpera Carmen, que va continuar el 2019 actuant al Teatre Nacional de Pequín. Begoña Arce també treballa individualment com a coreògraf, protagonista i director d’espectacles propis com “Mirando al Otro”, “Flamenco en el Tablao”, “Al Compàs de la Paraula” i “Sonata per a un Cos”.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more