Tornar als artistes

flamenco Guitarrista

Camarón de Pitita

Nebot del inoblidable Camarón de la Isla, és fill d'Antonio el Ros, cantaor de flamenc d'una gran dinastia i amb un estil propi.

NOM: Andrés Carmona Silva, Camarón de Pitita

FAMÍLIA: Nebot del inoblidable Camarón de la Isla, és fill d’Antonio el Ros, cantaor de flamenc d’una gran dinastia i amb un estil propi.

TRAJECTÒRIA: Camarón de Pitita inicia la seva trajectòria professional a l’edat de 5 anys, presentant durant 2 anys el programa Un Món, per a TVE.

Als 9 anys va tocar al Festival de la Línia de la Concepció, amb la col·laboració de Fosforito i Camarón de la Isla.

Va treballar en dos dels tablaos més prestigiosos dels 70 comoCafé Chinitas iEls Canasteros, adquirint popularitat entre els artistes més destacats.

Durant la seva trajectòria professional ha acompanyat en les seves gires a Fosforito i també va treballar amb José Mercé, La Susi, Manzanita, José de la Tomasa, El Cigala, Guadiana, La Macanita, Pa seguici, Joan Valderrama i Miguel Poveda, entre d’altres; a més d’acompanyar balladors com Manolete, Juan Andrés Maya, Manuela Carrasco, Canals, La Tati, Juan Ramírez, José Maya …

Als 20 anys col·labora en la seva primera obra musical, Andalusia, amb Cristina Heeren i Juan Andrés Maya, bailaor flamenc amb qui ha col·laborat en la direcció musical de diverses de les seves obres. A més d’actuar com a primera figura en cartells amb Fosforito i La Susi.

Va ser creador de la música de la coreografia amb la qual Rocío Molina va obtenir el primer premi en el Teatre Albéniz, amb qui ha col·laborat en altres ocasions portant la direcció musical de les obres de la bailaora.

Durant cinc anys va treballar amb Rafael Amargo i va col·laborar en el Teatre de Mèrida amb Ángela Molina.

Ha col·laborat amb Salomé Pavón (néta de Manolo Caracol i de la saga dels Pavones).
Ha estat primera guitarra a l’obra Troia en què va participar Rafael Amargo i va col·laborar Ángela Molina. També ha fet col·laboracions amb: Guadiana, José Antonio Ramos, Miguel Poveda, Marina Heredia, La Macanita.

Actualment treballa en la companyia d’Antonio Gades i prepara el seu primer disc en solitari. A més de treballar en importants tablaos nacionals, entre els quals destaquen el Casa Potes de Madrid o el Tablao Cordobes de Barcelona.

FESTIVALS: Festival de la Línia de la Concepció.

PREMIS: Va ser creador de la música de la coreografia amb la qual Rocío Molina va obtenir el primer premi en el Teatre Albéniz.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more