Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

El Carpeta

Manuel Fernández, El Carpeta, forma part de la reconeguda família de balladors Els Farruco.

Nom: Manuel Fernández Montoya, el Carpeta

Lloc de naixement: Sevilla

Família: Els Farruco

Trajectòria: Manuel Fernández, El Carpeta, forma part de la reconeguda família de balladors Els Farruco. Sota la influència del seu avi, el gran Farruco, i els seus germans grans Farruquito i Farru, Carpeta és un dels balladors joves més importants i reconegut arreu del món.

En la seva trajectòria artística el Carpeta ha participat en espectacles i festivals de tota Espanya i a importants ciutats de tot el planeta com Mèxic D.F., Bogotà, Sant Francisco, Washington o Rio de Janeiro entre d’altres.

Manuel Fernández, El Carpeta, ha trepitjat escenaris al costat d’artistes reconeguts de manera internacional com Estrella Morente, Paco de Lucía, Miguel Poveda o Alejandro Sanz entre d’altres. En 2016 el Carpeta va rebre el premi revelació de les Escoles Internacionals de Flamenc d’Andalusia i el 2017 va participar a Las Vegas a la Gala dels Grammys, en homenatge a l’artista espanyol Alejandro Sanz.

En 2018, Manuel Fernández, El Carpeta, posa en marxa un nou espectacle sota el títol “A Bailar”. Dirigit per ell mateix, compta amb la participació d’artistes de la talla de Farruquito, Farru, Antonio Canales o la seva pròpia mare, la Farruca.

El Carpeta

Tablao Flamenco Cordobes

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more