Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Gema Moneo

Als 4 anys va començar a fer classes amb Manuela Carpio.

NOM: Gemma Moneo

LLOC DE NAIXEMENT: Jerez de la Frontera

FAMÍLIA: Els Moneo

ESTUDIS: Als 4 anys va començar a fer classes amb Manuela Carpio.

Posteriorment va rebre classes de balladors i balladores com Ana María López, Manuela Carpio, Eva la Yerbabuena, Rocío Molina, Farruquito, Farru, Rafaela Carrasco, Belén Maya, Manuel Liñán, Rosario Toledo, Patricia Ibáñez, Mercedes Ruiz, Ángel Muñoz, Andrés Peña, marc Flores, Manuel Reyes, Antonio el Granger, Joan de Joan, Chiqui de Jerez i Domingo Ortega.

TRAJECTÒRIA: En complir 13 anys d’edat entra a ballar en els tablaos flamencs de Jerez. A l’any següent balla a la penya flamenca de París, al Festival Flamenc de Londres i al teatre Villamarta de Jerez, en la presentació del disc del seu oncle Juan Moneo, El Torta.

Amb 18 anys va començar a formar part de la companyia de ball de Farruquito amb l’espectacle soneries, que es va estrenar a la Biennal de Sevilla 2010. En aquesta mateixa companyia va participar en l’espectacle Ball Flamenc amb el qual van estar de gira per Argentina i Xile en 2012. Tot seguit va ballar amb Antonio Fernández Montoya El Farru a Bogotà ia Istanbul.

FESTIVALS: Festival Flamenc de Londres, Festival de Ginebra (Suïssa), Biennal de Sevilla 2010, divendres Flamencs de Jerez, Festival de Flamenc de Saragossa.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more