Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Inés Rubio

Nascuda a Reus, Tarragona, Inés Rubio comença els seus estudis en diferents penyes de la comarca fins que amb 20 anys es trasllada a Barcelona per aprofundir el seu aprenentatge a l'escola de ball flamenc "LA Tani".

Inés Rubio, bailaora de flamenc
Nascuda a Reus, Tarragona, Inés Rubio comença els seus estudis en diferents penyes de la comarca fins que amb 20 anys es trasllada a Barcelona per aprofundir el seu aprenentatge a l’escola de ball flamenc “LA Tani”. Alterna les seves classes a l’escola amb classes de professors com José Manuel Álvarez, Yolanda Corts, Nacho Blanco o Susana Escoda, entre d’altres. Als 24 anys decideix mudar-se a Sevilla per seguir evolucionant i allà rep classes dels mestres Farruquito, Farruca, Farru, Carmen Ledesma, el Torombo, Pepe Torres, Manuela Carrasco i Eva la Yerbabuena.

En aquest temps també intercala viatges a Madrid per seguir la seva formació.

Amb 26 anys forma part de la primera companyia de flamenc a Tarragona, amb l’espectacle “TARRACONEANDO”, dirigit pel ballarí i coreògraf Francis Núñez.

Ha treballat i treballa eventualment en diferents tablaos de la geografia espanyola, entre els quals es troba Tablao Flamenco Cordobes Barcelona, a Sevilla en totes les penyes flamenques com Torres Macarena, Cantes al aire, penya el Almívar (Còrdova) entre moltíssimes més.

El 2011 és contractada per l’empresa japonesa Iberia i realitza una gira pel Japó compartint escenaris amb Enrique el Extremeño, Juan José Amador, entre molts més. També ha impartit classes en diferents províncies japoneses durant 2012 i, un any després, viatjava a Rússia amb la companyia de flamenc Javier Serrano.

En 2014 actua al festival flamenc de Ronda i comparteix escenari amb Marina Heredia i Jose Mercé, entre d’altres artistes.

Aquest mateix any va obtenir el primer premi en el concurs internacional de “Anella la gitana” de Ronda i va ser semifinalista en el prestigiós concurs internacional de cant de les mines de la Unió.

Els dos últims anys ha estat impartint classes al Japó i actuant per diferents ciutats. Actualment recorre tota la península amb l’espectacle “POR LA

VEREA “acompanyant al ball de la gran figura Enrique el Extremeño alhora que compagina les seves actuacions en els principals tablaos amb cursets per diferents província d’Espanya.

Finalment, a més de bailaora ha estat també directoria i coreògrafa dels espectacles «6 talones” i “Saroche” estrenats a Tarragona amb gran afluència de públic.

This post is also available in: Español English 简体中文 日本語 Русский Français Italiano Deutsch 한국어

restaurant

Tour gastronòmic

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.