Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Laura González

Laura González és una ballarina flamenca nascuda a Madrid el 1981. Als quatre anys comença la seva carrera artística a estudiar la dansa i, quan arriba a quinze anys, comença la seva formació flamenca a l'escola Amor de Dios amb artistes com Antonio Canales , Belén Fernández, Ciro i Merche Esmeralda, entre d'altres.

NOM: LAURA GONZÁLEZ

LLOC DE NAIXEMENT: MADRID

Laura González és una ballarina flamenca nascuda a Madrid el 1981. Als quatre anys comença la seva carrera artística a estudiar la dansa i, quan arriba a quinze anys, comença la seva formació flamenca a l’escola Amor de Dios amb artistes com Antonio Canales , Belén Fernández, Ciro i Merche Esmeralda, entre d’altres. Laura González va començar la seva carrera professional als 17 anys i va recórrer diversos estadis internacionals i internacionals, com ara Japó (el 2004 va ballar al famós tablao de flamenc de Tòquio).

Durant el 2006 i el 2007, Laura González va ser ballarina convidada a Tablao Flamenco Cordobes. Ha ballat en prestigiosos tablaos a tot Espanya i en empreses com Tomás de Madrid (recorreguts per països europeus com Rússia, Lituània, Estònia i Letònia), Los Los Losada (recorreguts per Amèrica Llatina), Rocío Molina (amb espectacles com ” Quan les pedres volen entre uns altres), Puro Flamenco (companyia en la qual col·labora amb Farruquito en la seva gira per Xile) o Belén Maya (ballant en festivals com la Bienal de Sevilla, el Festival de Jerez, el Festival Flamenc de Berlín o el Festival Flamenc de Sant Petesburgo , entre altres).

El ballarí ha compartit escenari amb artistes com Juan Manuel Fernández Montoya, Farruquito, Belén Maya, Rafael Campallo, Marco Flores, Tomás de Perrate, Jesús Méndez … A més, ha realitzat tallers i cursos de dansa a Madrid, Sevilla, Alemanya, França, Brasil i Japó. El 2017 Laura González estrena el seu espectacle ‘La Decisión’ al Centre Cultural Rabal de Madrid.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more