Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Laura González

Laura González és una ballarina flamenca nascuda a Madrid el 1981. Als quatre anys comença la seva carrera artística a estudiar la dansa i, quan arriba a quinze anys, comença la seva formació flamenca a l'escola Amor de Dios amb artistes com Antonio Canales , Belén Fernández, Ciro i Merche Esmeralda, entre d'altres.

NOM: LAURA GONZÁLEZ

LLOC DE NAIXEMENT: MADRID

Laura González és una ballarina flamenca nascuda a Madrid el 1981. Als quatre anys comença la seva carrera artística a estudiar la dansa i, quan arriba a quinze anys, comença la seva formació flamenca a l'escola Amor de Dios amb artistes com Antonio Canales , Belén Fernández, Ciro i Merche Esmeralda, entre d'altres. Laura González va començar la seva carrera professional als 17 anys i va recórrer diversos estadis internacionals i internacionals, com ara Japó (el 2004 va ballar al famós tablao de flamenc de Tòquio).

Durant el 2006 i el 2007, Laura González va ser ballarina convidada a Tablao Flamenco Cordobes. Ha ballat en prestigiosos tablaos a tot Espanya i en empreses com Tomás de Madrid (recorreguts per països europeus com Rússia, Lituània, Estònia i Letònia), Los Los Losada (recorreguts per Amèrica Llatina), Rocío Molina (amb espectacles com " Quan les pedres volen entre uns altres), Puro Flamenco (companyia en la qual col·labora amb Farruquito en la seva gira per Xile) o Belén Maya (ballant en festivals com la Bienal de Sevilla, el Festival de Jerez, el Festival Flamenc de Berlín o el Festival Flamenc de Sant Petesburgo , entre altres).

El ballarí ha compartit escenari amb artistes com Juan Manuel Fernández Montoya, Farruquito, Belén Maya, Rafael Campallo, Marco Flores, Tomás de Perrate, Jesús Méndez ... A més, ha realitzat tallers i cursos de dansa a Madrid, Sevilla, Alemanya, França, Brasil i Japó. El 2017 Laura González estrena el seu espectacle 'La Decisión' al Centre Cultural Rabal de Madrid.

restaurant

Tour gastronòmic

read more

Aquest site utilitza cookies. Continuant navegar pel site, vostè accepta l'ús d'aquestes cookies.