Tornar als artistes

flamenco Ballador/a

Mariví Granado

Inicia els seus estudis de dansa espanyola als 9 anys al Conservatori Professional de Dansa de Màlaga, llicenciant finalment en Pedagogia de Flamenc al Conservatori Superior de Madrid "María de Ávila".

Inicia els seus estudis de dansa espanyola als 9 anys al Conservatori Professional de Dansa de Màlaga, llicenciant finalment en Pedagogia de Flamenc al Conservatori Superior de Madrid “María de Ávila”.

Ha aprofundit la seva formació en flamenc de la mà de grans artistes de la talla de Mercedes Ruiz, Iván Vargas, Paco Mora, Pastora Galván, Eva la Yerbabuena, Oscar Quero, Joan de Joan, La Moneta, Rocío Molina, Israel Galván, Domingo Ortega , Marc Flores, Alfons Llosa, Rafaela Carrasco, Isabel Bayón, Manuel Liñán.

 

Marivi, aconsegueix el Segon premi en el II Concurs de tablaos “Villa Rosa” gràcies al qual té l’oportunitat d’iniciar-se com a professional sobre les taules d’un tablao.

Després de la seva extensa formació i gràcies a l’impuls de la seva primera experiència professional com a balladora ha treballat ja en multitud d’espectacles:

 

Obres com “Les Tretze Roses”, “Juana La Boja”, “Anita Delgado”, “Les Vacants” o “Dones a la vora d’un atac de nervis”

“A poc a Pas”, espectacle de Sergio Aranda en el cicle flamenc Ve del Sud.

L’òpera “Carmen”, al Teatre Cervantes, a Màlaga

L’òpera “Don Pascuale” al Teatre Cervantes, a Màlaga.

Ha estat semifinalista en el concurs Tablao “Les Carboneras”, Madrid

La seva participació al costat del mestre Antonio Canales, amb l’espectacle “CAPRITX” en la seva gira per Veneçuela, al maig de 2012.

Diverses actuacions en els espectacles de flamenc en diferents tablaos: Com ara les Carboneras, Cardamom, Torero, Villa Rosa i Casa Patas.

 Va actuar amb la Companyia José Porcel a Tel Aviv, Israel

Va participar en l’espectacle “Zambomba Flamenca” al Teatre de la Latina, Madrid.

restaurant

Gala Cap d’Any i Festa Flamenca

read more